LEGO®TEC – ски екипи за деца

16/09/2016

ски екипи за деца

Нашите LEGO ски екипи сега с 50% намаление

LEGO®TEC са функционални ски екипи за децата, които обожават да играят навън. Те са проектирани да осигуряват нуждата от свободното движение на тялото през зимата. Всяка година колекциите носят нови и нови подобрения, които да отговарят на нуждите на различни пазари и се фокусират върху приятните изживявания на младите спортисти. Серията „сняг“ е разработена за децата, които обичат да са активни в снега навън. Тя е отличен избор за зимни спортове и разполага с цялата функционалност, подходяща за ски пистите. Някой от най важните неща са: вътрешен джоб за ски очила, джоб за мобилен телефон и слушалки, джоб за ски карта и т.н.. Както и противоснежна бариера с ластик в дъното на якето и крачолите, които да пазят от навлизане на сняг. Усилена седалищната зона и площта около коленете гарантира дългия период на експлоатация на дрехата. За да бъде осигурена оптимална свобода на движението по пистите без да се лимитира активността на децата якетата и панталоните са направени от изключително мек и разтеглив материал. PU мембраната е с водонеппропускливост от 8,000 до 10,000 мм воден стълб. Което е гаранция, че детето ще остане сухо на снега дори и след целодневна игра навън, дори и снега да е мокър. Материите не променят цветовете и свойствата си, дори след многократни изпирания.

>>Как изберем правилното детско ски яке

Детската безопасност е постоянна и важна част от развитието на новите LEGO®TEC продукти. В зимните ски якета не могат да се забележат свободни връзки и ластици. Всички еластични зони са добре скрити и подсигурени, както в областта на качулката, така и в основата на якетата. Всички якета са с отделящи се качулки, закопчани чрез лента с „тик –так“ закопчалки. Това означава, че качулката ще се отдели безпроблемно, ако се бъде заклещена някъде. Катарамата за закрепване на LEGO®TEC ръкавици към якето, която предотвратява загубването им, предпазва от инциденти, при евентуално заклещване от вратата на кола, седалка на лифт и т.н. Всички якета и панталони имат 3M Scotchlite рефлектори на гърба и предницата. Това осигурява оптимална видимост, когато детето е навън в тъмни и мрачни дни.

>>Воден стълб – какво означава и как определя водоустойчивостта на якето

 

Дрехите с марка LEGO®Wear са за активни и щастливи деца, които много обичат да играят. Дизайнерите на дрехите създават модели, които насърчават децата преди всичко да бъдат деца. Те вярват, че чрез игра и творчество детето се развива и учи. А не е ли това, което и ние родителите искаме за тях.