За нас

Ние сме българска семейна компания. След повече от 15 години заетост в корпоративния сектор решихме да започнем нещо свое. Бяхме вдъхновени от интересите и нуждите на децата ни. Имаме си цели три. Като родители винаги сме търсили най-доброто за нашите деца. Само оригинални, лицензи детски стоки. Първо, защото са много по-красиви от копията и второ, защото са много по-надеждни, и безопасни.  И не на последно място - ние уважаваме авторското право. Накрая се решихме – създадохме наш онлайн магазин uwear.bg, за да се опитаме да предлагаме и на други родители това, което смятаме, че е подходящо за техните момичета и момчета. Ето накратко нашата история.

дрехите за момчета и момичета LEGO Wear

LEGO дрехите

В началото бяха само LEGO Wear дрехите. Качествени, цветни, здрави. Страхотни. За момичета и момчета от 4 до 12 години. Тениски, блузи, суитчъри и панталони от 100% памук. Ски екипи с висок воден стълб. Намерихме ги чак в Билунд, Дания. И когато там ни питаха защо искаме да ги внасяме в България отговорихме, че търсим нещо ново, което да донесе усмивки и радост на децата в нашата страна. Нямахме сериозния  професионален  опит, който обикновено изискваше компанията Kabooki, производителя на LEGO Wear, но въпреки това успяхме да заразим с ентусиазма  и енергията си новите ни датски партньори. Те ни се довериха и така започнахме да предлагаме техните дрехи и в България.

спални комплекти от uwear.bg

Спалните комплекти

Признаваме, че първо в полезрението ни влязоха LEGO Ninjago дизайните. Тях и внесохме преди всички. Отново заради нашите деца. Избрахме ги заради познатите герои от сериалите за малките нинджи. След това опитахме с други марки – Star Wars, Minions, Minecraft, Калинката и черния котарак, Jurassic world, Как да си дресираш дракон, Harry Potter и много други. Разбира се не подминахме и бестселърите от Fortnite.

lego раници за момчета и момичета

LEGO раниците

Месеците се нижеха и стана лято. Опитахме и с LEGO раниците. Това беше откритие. Истински бижута. Не бяхме виждали подобни раници за първи клас до сега. Удоволствие беше да ги докосваме, да ги отваряме и закопчаваме. С лекота ги промотирахме на клиентите ни. Внасяхме и продавахме само премиум модели. Раници, които дори само на снимки изглеждаха уникални. Цветни, здрави, удобни и качествени. Никога не ни се е налагало да обясняваме дали са оригинални. Те сами говореха за себе си. Никога тези продукти за училище не са ни подвеждали.

minecraft раниците от uwear.bg

После синовете ни пораснаха и започнаха да се увличат по електронни игри. Внесохме първо за тях раници Minecraft, а после и Fortnite. Още ги носим. Както и стотиците други деца, които също са запалени фенове на популярните електронни игри.

fortnite ученически раници от uwear.bg

LEGO часовниците и будилници

Логично продължението дойде с LEGO часовниците. Когато за първи ги видяхме в нета си помислихме има нещо нередно в тях, щом вече на се предлагат в България. Изглеждаха вълшебно. И решихме да опитаме, защото бяха в концепцията на стоките, които продавахме. Така добавихме към нашето портфолио един много разпознаваем продукт, от бранд, който стана нарицателен за нашия онлайн магазин. Стотици деца в България са научили да познават часа с нашите часовници LEGO. А десетки са будят от LEGO minifigures будилниците.

lego часовници и будилници от uwear.bg

UWEAR.bg – онлайн магазин за детски стоки

По настоящем продаваме:

  • Дрехи за момчета и момичета. Вече и Minecraft, Fortnite, Marvel, а не само LEGO.
  • Ски екипи
  • Спални комплекти от най-полулярните детски лицензи брандове.
  • Раниците, които внасяме са все така красиви и удобни за малките ученици. Сигурни, стабилни и ергономични.
  • Ученически принадлежности и канцеларии (предимно LEGO).
  • Часовници и будилници.

 

Но най-много се гордеем с доволните си клиенти. Стремим се да спазваме открита и честна комуникация с тях, което е стабилна основа на нашето бъдеще.