WEDNESDAY

Филтри
на страница

37 продукта

 1. Автоматичен чадър Wednesday -40%
  Автоматичен чадър Wednesday
  Специална цена 35,94 лв.

  Предишна цена (показва се като задраскана цена) представлява най-ниската цена, на която е продаван продукта през последните 30 дни.

  Обикновена цена 59,90 лв.
 2. Термо бутилка Wednesday 500ml Coffin -20%
  Термо бутилка Wednesday 500ml Coffin
  Специална цена 31,92 лв.

  Предишна цена (показва се като задраскана цена) представлява най-ниската цена, на която е продаван продукта през последните 30 дни.

  Обикновена цена 39,90 лв.
Филтри
на страница

37 продукта

Оригиналният сериал на Netflix "Wednesday" се фокусира върху дъщерята на семейство Адамс - Уенздей Адамс.
Сериалът "Wednesday" проследява историята на ученичката Уенздей Адамс, която след опит за убийство на неин съученик в старото ѝ училище е преместена в академията "Невърмор". Благодарение на все по-нарастващите си ясновидски способности тя се забърква в разследването на чудовищно убийство, което ужасява местния град. През цялото време се терзае с разрешаването на свръхестествена загадка, свързана с младостта на нейните родители преди 25 години.


Тя има навика да се бунтува против всичко, самовлюбена е и има психотично поведение. Не се страхува от смъртта, мъченията и всичко гротескно. Самата тя споделя, че мрази рождените дни, защото те ѝ напомнят, че е с една година по-близо до смъртта.


Един от най-интересните герои в сериала, верен член на семейство Адамс и превърнал се в най-близкия спътник на Wednesday е „Нещо“. Нещо е китка с „чуканче“, която в сериала използва езика на знаците, за да показва своите настроения, мисли и чувства, както и да общува с героите.


Героинята на Джена Ортега е много сложно, но същевременно лесно за разбиране момиче. Въпреки че повечето хора не виждат себе си като главната героиня заради болезнените ѝ интереси, все пак тийнейджърите и Wednesday не са толкова различни. Тийнейджърите са склонни да обръщат внимание на негативните страни на ситуациите, също като Wednesday. Това може да не са мъченията или гробищата, а по-скоро негативните страни в любовта, приятелството и новото начало. Въпреки, че героитянта е сигурна в себе си, в своите симпатии и антипатии, на нея все още й предстои да узрее и да порасне. Това може да се види в много момичета, тъй като увереността им да се изправят срещу хората е вече нараснала и желанието им да отстояват това, в което вярват, е укрепнало.


Тийнейджърките я обожават, защото нейното поведение на изгнаник резонира с много хора, които се чувстват като аутсайдери в обществото. Нейният сарказъм и остроумни забележки са близки до хората, които имат чувството, че не се вписват в масовата култура.