Условия за връщане

Как може да върнете продукт?

Потребителят има право в срок от 14 дни да се откаже безусловно от сключения договор, без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на тези за обратна доставка до търговеца съгласно предпочитан от потребителя куриер. 

14-дневният срок започва да тече от датата на приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача.

В рамките на 14 дни след заявеното желание за отказ от договора потребителят следва да върне стоката на търговеца. В срок от 14 дни, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, търговецът възстановява всички суми, получени от потребителя, без разходите за първоначална доставка.

За да върнете или подмените продукт, той трябва да е:

в оригиналното си състояние и опаковка, както и с всички прикрепени етикети, които не трябва да бъдат премахнати. Продуктите трябва да бъдат върнати без следи от носене или използване, неповреден и в цялост, заедно с всички аксесоари, гаранционни документи, ръководство за употреба (ако има приложени в оригиналната опаковка) и др.

Ако критериите по-горе не бъдат покрити, за съжаление ние няма да може да приемем върнатия продукт и съответно няма да може да Ви възстановим заплатената сумата или да го подменим. В случай на подмяна ние си запазваме правото да изискаме от Вас разходите за повторно изпращане на продукта обратно до Вас.

Адрес за връщане:

София 1784, бул. Цариградско шосе 141, шоурум 0885950097

или

Офис на Еконт - София, Цариградско шосе, АТМ център, бул. Цариградско шосе 129.

 

Документи

Моля свалете формуляр за връщане от ТУК.