Ски екипи

Филтри
на страница

1 продукт

  1. Яке JAMILA 780 многоцветен
    Яке JAMILA 780 многоцветен
    ПЦД 219,00 лв.

    Препоръчителна цена от доставчик. Продажната цена е обявена по-долу.

    Специална цена 109,50 лв. Разлика 109,50 лв.
Филтри
на страница

1 продукт

Топлят ли ски екипите или са идеални за ски активности?

Ако детето ви активно спортува по белите писти,  прекарва по няколко часа на ден на снега, независимо от условията навън, то изискванията към екипировката трябва да бъдат завишени.

Какво трябва да знаете за ски екипировката ( яке и панталон) :

Важно е да прецените какви ще са нуждите на вашето дете. Дали ще излиза само за час-два да играе на пързалката пред блока/къщата? Ще му позволявате ли да лудува по снега, да се затопля с риск от изпотяване,  та дори и да се накисне в преспите топящ се сняг?

Има ли необходимост  зимните екипи да са наистина топли, непромокаеми и дишащи? Ако се предполага, че детето ще бъде с часове на пистите, и че преобличането е невъзможно, тогава наистина екипировката трябва да бъде от висок клас. Защото от нея зависи здравето на децата. Препоръчително е водният стълб да бъде 8000, 10000 mm и повече.  (Воден стълб  е показател, който дефинира налягането в милиметри на обема вода върху един квадратен сантиметър от тъканта на дрехата, който е необходим, за да пропусне дори и една капка). Освен това шевовете да подлепени със специална лента за хидроплътност.  

Важно е якето и панталонът да са ветроустойчиви. Често вятърът е причина децата бързо да настиват вън. Избирайте якета, които имат „платка“ под циповете, ластична пола на кръста, маншети или ластици на китките. Те не позволяват на вятъра да прониква под якето и да преохлажда затопленото тяло.

В същото време, при интензивно движение човешкото тяло отделя голямо количество топлина и водни пари, които е добре да се отвеждат навън през дишащите пори на мембраните. Ако децата не могат да се отърват от излишната телесна топлина рискуват да се простудят и настинат. Препоръчваме Ви да вземете яке и панталон за ски, които са изработени от дишащи материи и не задържат водните пари.

Малките скиори трябва сами да  могат да обличат екипите си. Често се налага това да се случва е не много широка (хотелска) стая. Добре е ски якетата и панталоните да са проектирани и изпълнени с лесни за опериране от децата ципове, велкро ленти и „тик-так“ бутони.  Когато вътрешната подплата е гладка не създава никакви затруднения при мушкането на краката в панталоните или на ръцете в ръкавите.

Независимо дали децата са на пързалката зад блока (къщата) , или са снежните писти, по които често имам заледени участъци, ски екипировката трябва да може да издържа натоварването от детските активности. Финишният слой трябва да бъде достатъчно износоустойчив на абразивното действие на различни твърди предмети и ледени зрънца.

Нашите ски екипи са подходящи за деца на възраст 4-14 години (104-162 см).

Ние продаваме ски екипи само на датския производител LEGO® Tec.

И както  LEGO са символ на високо качество за детски играчки, така и всички стоки с марката LEGO, включително и ски екипите за деца са надеждни и безопасни. Така е с всички детски стоки които продаваме. Европейски продукти, произвеждани за пазарите в Европа, които удовлетворяват и най-високите очаквания за комфорт и удобство.

За всички продукти може да разчитате на 14 дневен период на връщане или замяна на поръчаните продукти, стига оригиналният вид и опаковки да не са нарушени.

Почти винаги, с редки изключения, успяваме да изпратим по куриер поръчаните артикули в рамките на един работен ден.

Винаги сме на разположение на нашите клиенти за отговор на техните въпроси и да споделим нашия опит. Както и за предоставяне на допълнителна информация, касаеща състав, характерситики, функционалност, възрастови ограничения и предимства на продуктите с нашия онлайн магазин.