ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Наистина ли продавате оригинални артикули?

Да, предлаганите от нас дрехи, спални комплекти, часовници, аксесоари и ученически раници са произведени от европейски лицензоносители на съответните брандове. Те са винаги с много високо качество и доставят истинско, неподправено удоволствие на децата.

Обявените в online магазина артикули налични ли са или трябва да се чака дълъг срок на доставка?

Всички артикули в нашия online магазин са налични и при поръчка могат да Ви бъдат доставени за до 2 работни дни. Повече информация на нашата страница Доставки и плащане.

Мога ли да върна обратно поръчана от online магазина стока?

Да, разбира се. Без никакви усложнения и разходи с изключение на куриерската доставка до нас. Много важно условие е стоката да бъде върната във вида в който е получена, без да са премахнати етикетите и в оригиналната опаковка. Научете повече от нашата страница Условия за връщане.

Може ли да издавате фактура при поръчка?

Можем, ако клиентите ни го желаят. В противен случай всяка пратка е придружена с документи за продажба, включително и с касова бележка. В случай на избрано банково плащане касова бележка не се издава.

Стават ли предлаганите от магазина стоки за подаръци?

Със своето качество нашите артикули са идеален вариант за подарък за имен или рожден ден, за 1-ви юни, или Коледа. Научете повече от страницата ни Идеи за подаръци.

Как да получа допълнителна информация

относно предлаганите в online магазина артикули относно размери, допълнителни снимки, отстъпки и промоции и т.н.?

Просто се свържете с нас на имейл sales@uwear.bg или на мобилен телефон 0885950097.

Защо да поръчам от вас, а не от стотиците други online магазини за детски стоки?

Защото ние от UWEAR.bg сме българският партньор на световно известни брандове за оригинални детски дрехи, спално бельо, часовници, аксесоари и раници с безупречна репутация. Ние се стремим да предложим индивидуален подход при всяка една продажба, към всеки един наш клиент. Представляваните от нас брандове ни задължават да поддържаме висок стандарт на обслужване, безупречна репутация и висока клиентската удовлетвореност.

Ще останете много доволни. Пробвайте! Научете още за Нашата мисия.