ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Ако поръчам днес кога мога да си получа пратката?

Опитваме се да изпратим пратките от получените поръчки още в деня на тяхното получаване. Работим с няколко куриера (Еконт и Спиди), като в края на работния ден шипваме готовите пратки. В кампании като Black Friday и Коледа, заради по-голямото натоварване, куриерите не винаги успяват да обслужат разноса на изпратените от нас пратки и е възможно те да се забавят по независещи от нас причини.

Обявените в online магазина артикули налични ли са

или трябва да се чака дълъг срок на доставка?

Всички артикули в нашия online магазин са налични и при поръчка могат да Ви бъдат доставени за до 2 работни дни. Повече информация на нашата страница Доставки и плащане.

Мога ли да направя спешна поръчка

по телефон, Facebook messenger или Viber за да съм сигурен/сигурна, че ще получа пратката в срок?

Предпочитаме да получаваме Вашите поръчки през електронния ни магазин. Подадени поръчки на uwear.bg обслужваме с приоритет. А входяща търговска комуникация обслужваме със закъснение. Ако желаете Вашата поръчка да бъде изпратена спешно, то моля да отбележете какви са очакванията Ви за получаване на пратката в полето за коментари към поръчката. Молим ви да използвате имейл, телефон, Facebook messenger и Viber за връзка с нас, с изключение на подаване на поръчки.

Имате ли физически магазин

и могат ли продуктите да се видят на живо?

Към момента работим предимно онлайн. Имаме склад и шоурум за клиенти, които поръчват на едро с адрес: София, бул. Цариградко шосе 141. Условията в шоурума ни не позволяват качественото обслужване на крайни клиенти. Надяваме се съвсем скоро да Ви зарадваме с откриване на първия си физически обект (магазин) в столичен търговски комплекс.

Какви са продуктите, които продавате?

Нашият фокус са лицензни продукти за деца до 12 години. В нашето портфолио са раници и несесери за училище, ученически пособия и принадлежности, канцеларски материали, детски дрехи (тениски, блузи, худита и суитчъри), спални комплекти, часовници и подаръчни аксесоари.

Наистина ли продавате оригинални артикули?

Да, предлаганите от нас детски артикули са произведени от европейски лицензоносители на съответните брандове. Те са винаги с много високо качество и доставят истинско, неподправено удоволствие на децата.

Мога ли да върна обратно поръчана от online магазина стока?

Да, разбира се. Без никакви усложнения и разходи, с изключение на куриерската доставка до нас. Много важно условие е стоката да бъде върната във вида в който е получена, без да са премахнати етикетите и в оригиналната опаковка. Научете повече от нашата страница Условия за връщане.

Може ли да издавате фактура при поръчка?

Можем, ако клиентите ни го желаят. В противен случай всяка пратка е придружена с документи за продажба, включително и с касова бележка. В случай на избрано банково плащане касова бележка не се издава.

Стават ли предлаганите от магазина стоки за подаръци?

Със своето качество нашите артикули са идеален вариант за подарък за имен или рожден ден, за 1-ви юни, или Коледа. Научете повече от страницата ни Идеи за подаръци.

Как да получа допълнителна информация

относно предлаганите в online магазина артикули относно размери, допълнителни снимки, отстъпки и промоции и т.н.?

Просто се свържете с нас на имейл sales@uwear.bg или на мобилен телефон 0885950097.

Защо да поръчам от вас, а не от стотиците други online магазини за детски стоки?

Защото ние от UWEAR.bg сме българският партньор на световно известни брандове за оригинални детски дрехи, спално бельо, часовници, аксесоари и раници с безупречна репутация. Ние се стремим да предложим индивидуален подход при всяка една продажба, към всеки един наш клиент. Представляваните от нас брандове ни задължават да поддържаме висок стандарт на обслужване, безупречна репутация и висока клиентската удовлетвореност.

Ще останете много доволни. Пробвайте! Научете още за Нашата мисия.