WOW GENERATION

Филтри
на страница

36 продукта

Филтри
на страница

36 продукта

WOW момичетата

идват да представят поколението, което не се страхува от нищо. Което се бори смело за за мечтите си. Те са пет момичета, пет отдадености и един общ стремеж да бъдат уникални.
Те са предприемчиви и уважават "женската сила", приобщават, а не се конфронтират. Следват истинските си творчески страсти. Те са новото поколение - свежи и силни по природа.Те са Ани, Алана, Меган, Валентина и Ема. Ани мечтае да стане моден дизайнер. Алана да бъде диджей. Меган иска да се занимава с танци. Валентина изразява себе си, като геймър. Ема не престава да пее и иска за стане певица. Те са максималистки и се стремят да се превърнат в най-добрата версия на себе си.


Тяхната отдаденост към хобитата им, увлечението към иновациите и взаимното доверие бързо изгражда красиво приятелство между тях. То се основава на общите ценности, които споделят: уважение към другите, зачитане на чуждото мнение, желание за създаване на един по-добър свят, любовта към всички живи същества и грижата за околния свят.


Социалните мрежи играят важна роля в техния живот. В тези канали те споделят своите ежедневни дейности и ценности със своите последователи. Момичетата уважават всички мнения, но в техния свят няма място за хейтъри.