WOW GENERATION

Филтри
Страница
на страница

Продукти 1-40 от 44

Филтри
Страница
на страница

Продукти 1-40 от 44

WOW момичетата

идват да представят поколението, което не се страхува от нищо. Което се бори смело за за мечтите си. Те са пет момичета, пет отдадености и един общ стремеж да бъдат уникални.
Те са предприемчиви и уважават "женската сила", приобщават, а не се конфронтират. Следват истинските си творчески страсти. Те са новото поколение - свежи и силни по природа.Те са Ани, Алана, Меган, Валентина и Ема. Ани мечтае да стане моден дизайнер. Алана да бъде диджей. Меган иска да се занимава с танци. Валентина изразява себе си, като геймър. Ема не престава да пее и иска за стане певица. Те са максималистки и се стремят да се превърнат в най-добрата версия на себе си.


Тяхната отдаденост към хобитата им, увлечението към иновациите и взаимното доверие бързо изгражда красиво приятелство между тях. То се основава на общите ценности, които споделят: уважение към другите, зачитане на чуждото мнение, желание за създаване на един по-добър свят, любовта към всички живи същества и грижата за околния свят.


Социалните мрежи играят важна роля в техния живот. В тези канали те споделят своите ежедневни дейности и ценности със своите последователи. Момичетата уважават всички мнения, но в техния свят няма място за хейтъри.