Раници и несесери

Филтри
на страница

Продукти 1-40 от 1569

Филтри
на страница

Продукти 1-40 от 1569

Как да изберем правилната ученическа раница?

Раници за училище. Без тях не може нито едно дете. Нито момиче, нито момче, нито тийнейджър. Защото просто най-важната част от живота на  децата минава в училище. И ако се питате кое е най-добро за тях, едва ли ще получите еднозначен отговор.

Приключихте с детска градина, нали? Най-накрая. Вече чакате с нетърпение първия училище звънец? И сега се впускате в нелеката задача по избор на подходяща ученическа раница за бъдещия ученик. Започва процесът по обикаляна из магазините или ровене в морето от онлайн платформи. Търсите раница за училище. Не се страхувайте, изборът на ученически чанти не е толкова страшен. Може би вече сте поръчвали  малки раници за момче или момиче, за различните групи в детската градина и със сигурност имате опита от който да изведете основата за една рационална покупка.

Ергономичните детски раници за деца несъмнено се характеризират с няколко общи особености, а в тази категория ще се постараем да откриете много полезни съвети. Не забравяйте, че все пак ние сме родители на 3 деца и ще се постараем да ви изложим аргументи и добри примери какво да търсите в една нова раница за училище.


Ето и нашите най-ценни съвети, които да ви помогнат с избора на най-основните от всички училищни помагала а именно раниците.

Със сигурност раницата трябва да е модерна, иначе децата не биха я носили в училище. Да е здрава и надеждна. Да не се чупят катарами и закопчалки. Да е лека, до един килограм.  Да е с анатомичен и вентилиран гръб (искат майките).  Но май най-важно за децата e раницата да е брандирана с героите, които детето харесва.

Ето ги нашите клиенти – това са момчета и момчета между 3 и 16 години.

За всички тях ние от UWER.bg  предлагаме само оригинални и лицензни продукти:

  • ученически раници
  • раници за детска градина
  • раници за всеки ден
  • несесери за училище пълни с ученически принадлежности
  • спортни сакове и торби
  • ученически раници и несесери
  • училищни принадлежности

Ако все пак следваме съветите на водещи производители на ученически раници не трябва да забравяме, че раницата винаги трябва да е съобразена с ръста на детето.  Не трябва да бъде прекалено тежка. Раницата трябва да бъде съобразна с реалните потребности на ученика. Незапълненото пространство може да доведе до деформирани учебници и тетрадки, които свободно се движат вътре.  Важен е броят на преградите, отделенията и различните джобове. Водоотблъскващите материи пък пазят раницата чиста. И не на последно място раницата наистина трябва да следва  извивките на гръбнака.

Практиката е наложила раница за пред училищна и за първи клас да бъде висока около 38-40 см. За втори до четвърти клас – до 44 см. Тийнейджърските – около и над 44 см. След правилен избор децата наистина ще ходят с удоволствие на училище с техните раници. Защото това са европейски продукти, произвеждани за пазарите в Европа, които удовлетворяват и най-високите очаквания за комфорт и удобство на децата.

Брандове от нашето портфолио с доказана репутация: FORTNITE, MINECRAFT, LEGO® NINJAGO™, STAR WARS, SUPER HEROES, FC BARCELONA, PLAYSTATION и др.

За всички продукти може да разчитате на 14 дневен период на връщане или замяна на поръчаните продукти, стига оригиналният вид и опаковки да не са нарушени.

Почти винаги, с редки изключения, успяваме да изпратим по куриер поръчаните артикули в рамките на един работен ден.

Винаги сме на разположение на нашите клиенти за отговор на техните въпроси и да споделим нашия опит. Както и за предоставяне на допълнителна информация, касаеща състав, характерситики, функционалност, възрастови ограничения и предимства на продуктите в нашия онлайн магазин.