LEGO раниците - защо наистина са премиум

13/06/2020

LEGO Premium Explorer Schoolbag

Ергономични

Ученическите раници LEGO са изключително ергономични. При тях задният панел следва извивките на гръбнака на ученика. Презрамките са широки, подплатени и регулируеми, и не се „впиват“ в детските рамене. Фиксират се със здрави катарами. Раниците имат удобен , вентилиран гръб, който предотвратява изпотяването. За пръв път моделът от 2020 „Premium Explorer Schoolbag“ въвежда регулиране на височината на вентилирания гръб чрез подвижен заден панел, като скалата за различните нива е под формата на слетлоотразителни тухлички. Функционално и забавно.

регулиране на височината на вентилирания гръб при LEGO раниците

Вижте още >> Как да изберем ученическа раница

Сигурни

360 градусови отражатели за да бъде детето забелязвано в трафика наваън. Особено когато се прибира от училище в тъмните часове на денонощието. Всички модели раници, големи и малки са произведени със светлоотразителни елементи, пришити на всяка от четирите страни – на презрамките, върху лицевата част, като и от двете страни. Вашите деца винаги ще бъдат забелязвани, както на свечеряване, така и през деня.

уникалните свтлоотразители по раниците LEGO

Стилни

Емблематичен и стилен дизайн. Ходенето на училище не трябва да е неприятност, а забавление за децата, които носят своите раници към нови предизвикателства. Дизайнерите на LEGO са вплели вдъхновението за игри и наслада към всички онези детски моменти, свързани с играта с легендарните конструктори. Раниците LEGO са изчистени, като във всеки детайл личи изключителното качество и стилни форми. Перфектни шевове, удобни ръкохватки, катарами и джобове, луксозни аксесоари.

Вижте още >> 10 съвета при избора на ученическа раница

Безопасни

Според лекарите пълната ученическа раница трябва да тежи не повече от 15% от теглото на детето. Всеки сезон от  LEGO предлагат няколко модела ученически раници от които родителите да подберат на-подходящата за своето дете. Не само по тежина, но и по размери. Счита се, че раници с височина 38-40см са най-подходящите за ученици в предучилищна възраст и първи клас. Тези с височина 40-44см биха били по-удобни за деца във 2-5 клас.

премиум моделите на lego раниците сезон 2020

Сезон 2020

Всички модели и дизайни на LEGO раниците 2020, сезон 2020 може да разгледате >> тук