Момичета

Филтри
на страница

Продукти 1-40 от 2404

 1. Лампа Minecraft Axolotl 22 см - с нарушена опаковка -40%
  Лампа Minecraft Axolotl 22 см - с нарушена опаковка
  Специална цена 43,74 лв.

  Предишна цена (показва се като задраскана цена) представлява най-ниската цена, на която е продаван продукта през последните 30 дни.

  Обикновена цена 72,90 лв.
Филтри
на страница

Продукти 1-40 от 2404

Кое е най-подходящо за твоето момиче?

Момичетата са нашите нежни цветя. Млади госпожици, които сега играят, мечтаят, движат се, спортуват. Някой от тях си падат по LEGO, други по детска анимация, трети гледат колежански филми за тийнейджъри, следят поредицата на Marvel. Играят дори на  PlayStation конзолите си световноизвестните електронни игри Fortnite и Minecraft.  Различни деца, различни интереси, различни принцеси. Нашите клиенти са момичета между 4 и 12 години.

За всички тях ние от UWER.bg  предлагаме само оригинални и лицензни:

 • дрехи
 • дки екипи
 • спални комплекти
 • аксесоари
 • LEGO часовници
 • ученически раници и несесери
 • училищни принадлежности

Дали ще останете доволни от нашите стоки за момичета? Гарантирано. Защото всички те са изключителни качествени, оригинални продукти, произвеждани под контрола на лицензоносителите на световно известните марки за детски стоки. И както  LEGO са символ на високо качество за детски играчки, така и всички стоки с марката LEGO са надеждни и безопасни. Така е с всичко, което продаваме за момичета. Европейски продукти, произвеждани за пазарите в Европа, които удовлетворяват и най-високите очаквания за комфорт и удобство на децата.

Брандове с доказана репутация: LEGO® FRIENDS™,  LEGO® THE MOVIE 2™, STAR WARS, SANTORO GORJUSS, LOL SURPRISE, Miraculous, ANGRY BIRDS, MINIONS, POKEMON GO, FORTNITE, MINECRAFT,  SUPER HEROES, JURASSIC WORLD, HARRY POTTER, EMOTICONS, SECRET LIFE OF PETS и др.

За всички продукти може да разчитате на 14 дневен период на връщане или замяна на поръчаните продукти, стига оригиналният вид и опаковки да не са нарушени.

Почти винаги, с редки изключения, успяваме да изпратим по куриер поръчаните артикули в рамките на един работен ден.

Винаги сме на разположение на нашите клиенти за отговор на техните въпроси и да споделим нашия опит. Както и за предоставяне на допълнителна информация, касаеща състав, характерситики, функционалност, възрастови ограничения и предимства на продуктите с нашия онлайн магазин.