SANTORO GORJUSS

Филтри
на страница

Продукти 1-40 от 367

Филтри
на страница

Продукти 1-40 от 367

SANTORO Gorjuss™ 

Колекцията Gorjuss™ на SANTORO от ученически раници, чанти, несесери, химикали, моливи, тефтери, портмонета, часовници и аксесоари описва приключенията на нежни момичета с раирани чорапи, заобиколени от животни, предмети и играчки от детството, които стават популярни сред всички възрасти. Може да се каже, че колекцията Gorjuss е наистина вечна, заради своя непреходен класически стил и загатнатите носталгични чувства.

Във времена на предизвикателства и несигурност Santoro Gorjuss отправят позитивно послание с последната си колекция за училище. Ученически раници, несесери, ученически канцеларски материали и аксесоари за ежедневието са с нови очарователни характеристики.

Всички те, новите продукти отправят добронамерени послания към малките момичета.

Be Kind

  • Be Kind To Yourself (Бъдете добри към себе си)
  • Be Kind To Each Other (Почитайте се един друг)
  • Be Kind To Our Planet (Ценете и обичайте нашата планета Земя)
  • Be Kind To All Creatures (Пазете и обичайте всички живи същества)

Тези кратки, но същевременно основополагащи за човешкото съществуване напомнящи послания са вплетени в новата колекция на Gorjuss. Вдъхновяващи, те резонират по целия свят. В компанията на приповдигащи настроението мотиви на разноцветни небесни дъги и ярки принтове на момичета тези нови дизайни на продуктите внасят богато Gorjuss настроение в яркото лято, точно преди началото на училище...

Класическите природни елементи, земя, въздух, огън и вода, които се смятат за материалната основа на физическия свят, са били възхвалявани в продължение на векове.

Вдъхновени от тази древна философия Santoro създават четири нови, уникални момичета на Gorjuss, които позволяват на феновете си да проектират в тях личните си рождени знаци.

Представяме ви Elements героините на Gorjuss:

  • Земната фея
  • Танцуващата върху облачета
  • Девойката с огнено сърце
  • Ходещата по вода

Съвременна, но и непреходна колекция от практични чанти и аксесоари, тази нова линия от лайстайл продукти на Gorjuss е създадена предимно за практична ежедневна употреба.

Кой природен елемент сте Вие? Кое в вашето Gorjuss момиче?

Gorjuss е въплъщение на истинско чувство, заради широката гама от дизайни, притежаващи лека сантименталност. Именно тази сантименталност прави марката успешна, а нейните образи завладяват малки и големи по цял свят. С над 500 дизайна, от които може да избереш, ще срещнеш момичетата на Gorjuss в много различни ситуации, представени с множество детайли, които те карат да се вгледаш по-отблизо и да видиш онова завладяващо чувство на Gorjuss...

Светът на Gorjuss се характеризира с богата палитра и дълбочина на цветовете. Характерни са мрачните розови нюанси, както и рубинено червените, пастелно сините и морските зелени нюанси. Именно те помагат да се предадат ключовите теми на Gorjuss за любовта, невинността, спокойствието и силата на мечтите.