SANTORO GORJUSS

Филтри
на страница

Продукти 1-40 от 173

Филтри
на страница

Продукти 1-40 от 173

Колекцията Gorjuss™ на SANTORO от ученически раници, чанти, несесери, химикали, моливи, тефтери, портмонета, часовници и аксесоари описва приключенията на нежни момичета с раирани чорапи, заобиколени от животни, предмети и играчки от детството, които стават популярни сред всички възрасти. Може да се каже, че колекцията Gorjuss е наистина вечна, заради своя непреходен класически стил и загатнатите носталгични чувства.

Gorjuss е въплъщение на истинско чувство, заради широката гама от дизайни, притежаващи лека сантименталност. Именно тази сантименталност прави марката успешна, а нейните образи завладяват малки и големи по цял свят. С над 500 дизайна, от които може да избереш, ще срещнеш момичетата на Gorjuss в много различни ситуации, представени с множество детайли, които те карат да се вгледаш по-отблизо и да видиш онова завладяващо чувство на Gorjuss...

Светът на Gorjuss се характеризира с богата палитра и дълбочина на цветовете. Характерни са мрачните розови нюанси, както и рубинено червените, пастелно сините и морските зелени нюанси. Именно те помагат да се предадат ключовите теми на Gorjuss за любовта, невинността, спокойствието и силата на мечтите.