SANTORO GORJUSS

Филтри
на страница

Продукти 1-40 от 391

 1. Комплект чаша и подложка за чаша в кутия Santoro Gorjuss Smitten Kitten - с нарушена опаковка, само чаша -40%
  Комплект чаша и подложка за чаша в кутия Santoro Gorjuss Smitten Kitten - с нарушена опаковка, само чаша
  Специална цена 28,14 лв.

  Предишна цена (показва се като задраскана цена) представлява най-ниската цена, на която е продаван продукта през последните 30 дни.

  Обикновена цена 46,90 лв.
 2. Комплект чаша и подложка за чаша в кутия Santoro Gorjuss Purrrrrfect Love - с нарушена опаковка -40%
  Комплект чаша и подложка за чаша в кутия Santoro Gorjuss Purrrrrfect Love - с нарушена опаковка
  Специална цена 28,14 лв.

  Предишна цена (показва се като задраскана цена) представлява най-ниската цена, на която е продаван продукта през последните 30 дни.

  Обикновена цена 46,90 лв.
Филтри
на страница

Продукти 1-40 от 391

SANTORO Gorjuss™ 

Колекцията Gorjuss™ на SANTORO от ученически раници, чанти, несесери, химикали, моливи, тефтери, портмонета, часовници и аксесоари описва приключенията на нежни момичета с раирани чорапи, заобиколени от животни, предмети и играчки от детството, които стават популярни сред всички възрасти. Може да се каже, че колекцията Gorjuss е наистина вечна, заради своя непреходен класически стил и загатнатите носталгични чувства.

Представяме ви новата колекция

Независимо от времето

Тя е посветена на живото приключение на неподвластната природа. Независимо дали навън вали дъжд или грее ярко слънце, Santoro ви окуражава да не спирате да се отдавате на неочакваните приключения.

Представяме Ви момичетата, които прегръщат непредсказуемата природа на Вселената, докато винаги търсят сребърната линия на кръговрата. "Слънчев лъч" и "Малката буреносна облачка" се опитват постоянно да се наложат една над друга, но въпреки това живеят в уникална хармония.

Във времена на предизвикателства и несигурност, Santoro Gorjuss отправя позитивно послание с най-новата си колекция. Ученически раници, несесери, канцеларски материали и аксесоари за ежедневието с нови очарователни характеристики. Колекцията включва няколко напълно нови продукти - семпли и много нежни колиета, изобразяващи с иконки новите момичета на Santoro Gorjuss и чаши с метални ръбове.

Всички тези нови продукти от новата колекция на Santoro Gorjuss отправят добронамерено послание към малките и пораснали момичета, учейки ги, че въпреки различията, винаги може да се постигне баланс в отношенията.

Be Kind

 • Be Kind To Yourself (Бъдете добри към себе си)
 • Be Kind To Each Other (Почитайте се един друг)
 • Be Kind To Our Planet (Ценете и обичайте нашата планета Земя)
 • Be Kind To All Creatures (Пазете и обичайте всички живи същества)

Тези кратки, но същевременно основополагащи за човешкото съществуване напомнящи послания са вплетени в новата колекция на Gorjuss. Вдъхновяващи, те резонират по целия свят. В компанията на приповдигащи настроението мотиви на разноцветни небесни дъги и ярки принтове на момичета тези нови дизайни на продуктите внасят богато Gorjuss настроение в яркото лято, точно преди началото на училище...

Класическите природни елементи, земя, въздух, огън и вода, които се смятат за материалната основа на физическия свят, са били възхвалявани в продължение на векове.

Вдъхновени от тази древна философия Santoro създават четири нови, уникални момичета на Gorjuss, които позволяват на феновете си да проектират в тях личните си рождени знаци.

Представяме ви Elements героините на Gorjuss:

 • Земната фея
 • Танцуващата върху облачета
 • Девойката с огнено сърце
 • Ходещата по вода

Съвременна, но и непреходна колекция от практични чанти и аксесоари, тази нова линия от лайстайл продукти на Gorjuss е създадена предимно за практична ежедневна употреба.

Кой природен елемент сте Вие? Кое в вашето Gorjuss момиче?

Gorjuss е въплъщение на истинско чувство, заради широката гама от дизайни, притежаващи лека сантименталност. Именно тази сантименталност прави марката успешна, а нейните образи завладяват малки и големи по цял свят. С над 500 дизайна, от които може да избереш, ще срещнеш момичетата на Gorjuss в много различни ситуации, представени с множество детайли, които те карат да се вгледаш по-отблизо и да видиш онова завладяващо чувство на Gorjuss...

Светът на Gorjuss се характеризира с богата палитра и дълбочина на цветовете. Характерни са мрачните розови нюанси, както и рубинено червените, пастелно сините и морските зелени нюанси. Именно те помагат да се предадат ключовите теми на Gorjuss за любовта, невинността, спокойствието и силата на мечтите.