Подаръци ли очакват децата за първи юни?

  • Прочетено 1369 пъти

Беше ми любопитно какво за децата е 1-ви юни. И разбира се реших да питам моите собствени (близнаци), какво за тях значи тази дата.

Ето и отговорите на Митко и Тео, близнаци на почти 9.

- Празник е (1-ви юни). Яде се торта. – Аз като дете на този празник не съм ял торта. Ами само чаках по телевизията "Милион и едно желания". А вие?

- И се празнува по целия свят. Не само в България. И само децата празнуват – Браво, възрастните нямат нужда!

- Децата не ходят на училище.- тук да си призная не ми стана ясно, дали защото по това време вече учебната година е приключила (за по-малките деца) или защото, според тях си е почивен ден. Важното е да не се ходи на училище.

- Ходят (пак те, децата) на Зоопарк или Аквапарк. – Определено моите направиха много тесен избор за посещения, но пък съм много доволен, че не споменаха Макдоналдс, каквато беше модата преди 10-15 години;

                         >> Виж още: Подаръци за първи юни – ден на детето

- И родителите не ходят на работа този ден??? – Хайде бе!

- Подаряват се малки неща (дребни, според единият ми син).

- Всичко се подарява – и дрехи и играчки (според другия).

Трябва да кажа, че ако питаш моите деца, всичко различно от тениски и играчки, па било то раници и чаршафи не е за подаряване точно на 1-ви юни. За Коледа ставало.

- Да не се охарчиш излишно, тате!

Ако питаш нас родителите, поводи ни дай на нас да подаряваме подаръци. Именни дни, рождени дни, Коледа задължително, но и Първи юни не е за изпускане. Нали сме такива едни – отговорни….

 

>> Към онлайн магазина за тениски, бански, раници и чаршафи.

LEGO® NEXO KNIGHTS™ / LEGO® ELVESLEGO® STAR WARS™LEGO® DUPLO® / LEGO® NINJAGO™MINECRAFTLEGO® FRIENDS™LEGO® CHIMA™

За момчета <<>> За момичета

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account