Топ 10 предложения за корпоративни подаръци за деца за 1ви юни

14/05/2023

представяне на топ 10 на подаръци за деца за първи юни

Какво е първи юни?

И тази година предстои международния ден на детето – първи юни. 

С наближаването на тазгодишния празник на детето – 1-ви юни започваме да мислим отново за най–атрактивния начин по който можем да зарадваме децата, естествено с подаръци, като жестове на внимание към най-важните за нас същества.

С тази статия поставяме акцент върху корпоративните подаръци за 1ви юни. Сега на фокус ще бъдат децата на служителите в компаниите.

Какво имаме предвид под корпоративни подаръци за деца?

Част от корпоративната култура на българските и мултинационални компании е демонстриране на уважение към своите служители, чрез предоставяне на различни социални придобивки, гарантиращи позитивни преживявания и увеличаващи желанието за принадлежност към определена корпоративна среда. Не са малко тези фирми, които подаряват малки, дребни детски изненади предназначени за децата на своите сътрудници. Винаги е било предизвикателство пред заемащите длъжността човешки ресурси в по-големите компании или собствениците в по-малките такива да изберат подходящите подаръци.

снимка на предложенията ни за подаръжи за първи юни

Какви да са подаръците за първи юни?

Според нас от UWEAR.bg корпоративните подаръци за децата за 1-ви Юни трябва да отговарят на следните характеристики:

  • Да са неочаквани, за да предизвикат усмивки по детските лица;
  • Да са сравнително бюджетни, за да могат дори фирмите с голям брой служители да си позволят такава акция;
  • Да са сезонни. Да могат да се използват предимно през идващото лято. Целогодишни подаръци се подаряват предимно по Коледа;
  • Да са с принтове на популярни за момчетата и момичетата герои от анимационни сериали, аниме и комикс поредици или от електронни игри, за да са актуални.

Нашите топ 10 предложения за подаръци

Ето ги и тях

Пиксел гривни – предложение #1.

Уникалното на тези гривни, че в основата си представляват класическа мека силиконова гривна, която обаче е много специална. Има възможност да се поставят различни елементи, според настроението на детето. Малките квадратни панелчета се кликват върху пиксели на гривната и остават добре закрепени там. Ако все пак се загубят, то има възможност да се доставят само резервни такива. Гривните се регулират и могат да отговорят на обиколката на всяка детска китка. И понеже в България най-популярния спорт за момчета е футболът, затова предлагаме момчешката гривна да е на футболна тематика. За момичетата нашето предложение е с дизайн на еднорози,  защото знаем, че всяко момиче е уникално. Цена 12.90 лева.

силиконови гривни за момче и момиче, предложения за подаръци за първи юни

Ключодържател  Santoro Gorjuss за момичета – предложение #2.

Знаете ли, че Gorjuss момичетата са уникални, защото нямат очи и уста. Това е така, за да може лицето на Gorjuss героинята да отговаря на настроението на своята притежателка. Ако момичето e весело, то вижда в очите на своята Gorjuss приятелка щастие и радост, ако е тъжно, то намира в черните Gorjuss очи утеха и емпатия. Ключодържателите са много практичен подарък, особено за лятото, когато децата не са на училище и трябва сами да влизат и излизат от къщи като заключват входната врата. Цена 18.90 лева.

три ключодържателя за момиче Santoro Gorjuss

Хавлия Майнкрафт за момче – предложение #3

Да, лятото се ходи на море и на басейн. Какво по-приятно нещо от това  да лежиш на меката памучна хавлия MINECRAFT, която не спира да ти напомня за любимата игра, към която навярно ще се завърнеш веднага след плажа. Цена 39.90 лева.

плажна хавлия minecraft, като предложение  за подаръци за първи юни

Бижута WOW Genaration - предложение #4

Колиета с модерни тийн талисмани от серията WOW Genaration. Всяко от петте героини от тази серия има модерно хоби или професия ( моден дизайнер, DJ,певица, танцьорка и геймърка) и много от съвременните момичета се припознават в тях. Колиетата са от неръждаема стомана и са идеален летен аксесоар, без да претендират за кич и натруфеност. Цена 12.90 лева.

колиета wow generation за момичета, различни видове

Готварски престилки и шапки в комплект - предложение #5

Кой ли не гледа сега популярните готварски реалити предавания? Кое ли дете не се е завъртало покрай своята майка или баба, за да помага в готвенето? Да, истинските готвачи имат своите специални готварски облекла. Ето тук са престилките на Paw Patrol и Frozen. Шапката е регулируема и може да се наглася, спрямо обиколката на детската глава. През идващото лято децата биха имали много повече време за кулинарни изяви, сравнено с по-натоварения период на учебната година. Подходящ подарък за деца до 7 годишна възраст. Цена 22.90 лева.

престилка в комплект с готварска шапка за момче и момиче

Пиксел портмонета - предложение #6

За момче и за момче. Розово и синьо. На всеки му трябват портмонета. Съхраняват банкноти, монети и карти за градски транспорт. Уникалното в тях е пиксел панела, на който може, като мозайка да се редят разноцветни пиксели за оформяне на знак, символ или картинка. Подходящи за по-големи деца над 7 години. Цена 29.50 лева.

пиксе портмонета за момче и момиче на които може да се нареждат пиксели за получване на картинка или графика

Портмонета с връзка за врата - предложение #7

Детски портмонета Paw Patrol и Frozen. За по-малки деца между 3-7 години. За да не ги губят. Едно отделение с цип за да слагат всичко на едно място. Цена 9.90 лева.

детски портмонета с връзка за врата, за да не се губят

„Пухкава“ писалка - предложение #8

Кое момиче не иска да има поне една химикалка с пухче. Толкова мека и приятна, че с нея да се пишат най-съкровените и нежни послания към тайната приятелка. Цена 11.90 лева.

химикалка Santoro Gorjuss с пухкав накрайник имитация на заешка глава с уши

Чанта за кръста Minecrfat - предложение #9

Може да се носи хоризонтално на кръста или диагонално през рамо. Здрава и особено практична за носене на мобилен телефон, портмоне, ключодържател и карти за игра. Особено полезна за деца, които нямат джобове по летните си дрехи. Цена 18.90 лева.

чанта за кръста за момче minecraft

Бутилка за вода Santoro Gorjuss - предложение #10.

Лека и удобна бутилка Santoro Gorjuss. Вместимост половин литър. Лесно се отваря и затваря. Идеална за лятото. Цена 28.90 лева.

бутилка за вода за момиче santoro gorjuss розова, предложения за подаръци за първи юни

На вас кое от всички предложения Ви хареса най-много?