Santoro Gorjuss в България

19/02/2023

момичетата от Santoro Gorjuss

Какво е Santoro Gorjuss?

Колекцията Gorjuss™ на SANTORO от ученически раници и несесери, лайфстайл артикули, чанти, канцелария, часовници и аксесоари от години описва приключенията на нежни момичета с раирани чорапи, заобиколени от животни, предмети и играчки от детството, които стават популярни и непреходни сред почитателите от всички възрасти. Може да се каже, че колекцията Gorjuss е наистина вечна, заради своя винаги актуален класически стил и загатнатите носталгични чувства.


Gorjuss е въплъщение на истинско тайнство, заради широката гама от дизайни, притежаващи лека сантименталност. Именно тази носталгия прави марката успешна, а нейните образи завладяват малки и големи по цял свят. Маркате се продава в цели 93 страни. С над 500 дизайна, от които може да избереш, ти срещаш момичетата на Gorjuss в много различни ситуации, представени с множество детайли, които те карат да се вгледаш по-отблизо и да видиш онова завладяващо чувство на Gorjuss...


Светът на Gorjuss се характеризира с богата палитра и дълбочина на цветовете. Характерни са тъмните розови нюанси, както и рубинено червените, пастелно сините и морските зелени нюанси. Именно те помагат да се предадат ключовите теми на Gorjuss за любовта, невинността, спокойствието и силата на мечтите.

 

героините момичета от Santoro Gorjuss

Колекциите на Santro Gorjuss

Те са винги приказно-въшебни. Вдъхновени от сънищата на детството, от класическите романи...

Колекция Gorjuss Through The Looking Glass

Gorjus Through The Looking Glass

Надникнете през призмата на огледалото и докоснето нещо от сърцето на Gorjuss от Santoro. Героите “Curiosity”, “Just One Second” и “Cheshire Cat” започват пътуването си през страната на чудесата с омагьосващи сцени, описващи подробно техните фантастични приключения по пътя. Контрастиращи цветове и богати, луксозни материали украсяват гамата от чанти, аксесоари и канцеларски материали, създавайки колекция за всички възрасти, сезони и поводи. Допуснете колекцията по-близо до себе си, за да може да откриете уникалните детайли и декорации.

 

колекция Santoro Gorjuss Fairground

Gorjuss Fairground

Има едно вълнуващо ново шоу в града!
Забавлението никога не спира, докато Gorjuss Fairground обикаля с най-цветните си герои за Back-to-School: "Up & Away", "Fireworks", "Carousel” и "First Prize".
Супер сладките дизайни показват бонбонени гирлянди в карнавал от цветове. Забавните помпони и пълните с лакомства десени също са ключова характеристика на колекцията, която обещава да улови вниманието на всеки със специалните и забавни детайли. Колекцията включва богат избор от чанти, канцеларски материали и аксесоари.

 

Gorjuss Wild колекция на Santoro

Gorjuss Wild

Mодерната колекция Wild на Santoro представя три класически дизайна на Gorjuss, които са представени със спортни модни щампи на леопард и тигър по начин, който елегантно съчетава наследството на марката със съвременния дизайн. Това е Gorjuss както в най-автентичния, така и в най-модерния му вид. От самото начало котешките приятели придружават момичетата Gorjuss през различни светове и приключения, като стоически водачи и предани довереници. Сега за първи път тези верни помощници са изведени на преден план. Тази внимателно подбрана колекция включва канцеларски материали, аксесоари и модни чанти, окрасени със смели животински щампи, които допълват момичетата Gorjuss и техните приятели котенца. С разнообразните материали и иновативните декорации, включително апликирани отпечатъци от лапи и котешки уши, тази колекция има по нещо за всеки.

новата колекция Santoro Gorjuss Elements

Gorjuss Elements

Развълнувани сме, че скоро ще можем да ви представим и чисто новата колекция Gorjuss... Gorjuss Elements!
Дефинирани като материална основа на физическия свят, класическите елементи на природата се възхваляват в много култури от векове. Вдъхновени от тази древна философия, са създадени четири уникални момичета Gorjuss, които ви позволяват да се идентифицирате с вашия зодиакален знак.

 

Художничката на Santoro Gorjuss момичетата

Сюзън Уолкоут e създателка на много от образите на Gorjuss момичетата. Тя черпи своето вдъхновение предимно от музиката. Вдъхновява се от усещането на определена песен или нейната силна лирика, както и спомените, които тя навява. Всяко Gorjuss момиче има важно за нея значение, свързано с преживяванията ѝ в миналото и моментните чувства на Сюзън. Те са свързани с интимни аспекти от живота ѝ, от които вече се е отдалечила. Характерите на Gorjuss момичетата са отразен поглед в миналото и са своеобразна нейна малка автобиография, която само тя може да прочете. 

Художничката винаги е била любител на изкуството, без да е имала възможност да се обучава професионално в тази област. Затова сама се научава как да рисува Gorjuss момичетата. Уменията ѝ се развиват, докато накрая успява да нарисува перфектното момиче на платното.

Сюзън се гордее с това, което е постигнала с рисунките си. Да, понякога тя дори трябва да се ощипе, за да повярва, че образът Gorjuss e „истински“.

Любопитно за Santoro Gorjuss

Чудили ли сте се защо момичетата Santoro нямат уста и нос?
Това е така, защото те отразяват настроението на собственика си (собственикът на чантата, на портфейла, на куклата..) . Ако собственикът е тъжен, Gorjuss също ще го погледне тъжно, а ако има добро настроение, лицето на Gorjuss ще го гледа радостно.

Можело е да се нарисуват нос и уста към лицата на Gorjuss момичетата, както всички други герои, но тогава момичетата Gorjuss e нямaлo да имат своя собствена уникалност. Без устата и носа, децата могат да си формират собствено усещане за героите.

>>Към категорията SANTORO GORJUSS

Автори: Калоян Илиев, Виктория Алексиева и Виктория Стоянова