Elements, новата колекция 2023 на Santoro Gorjuss

17/04/2023

четирите елемента  земя, въздух, огън и вода в концепцията на новата колекция

Elements, новата колекция на Santoro Gorjuss

Класическите природни елементи, земя, въздух, огън и вода, които се смятат за материалната основа на физическия свят, са били боготворени в много култури и възхвалявани в продължение на векове.

четирите природни елементи, земя, въздух, огън и вода и зодиакалните знаци
В нашия свят хората, в които преобладава елементът земя (от зодиите дева, телец, козирог), са самоуверени и с твърди убеждения. Те са многолики и често на повърхността не им личи какви са всъщност. Имат тесен кръг от приятели, на които са верни до гроб.


Хората на въздуха (везни, близнаци, водолей) са леки и ефирни в общуването си. Често се случва да не забележим, че са до нас. Те са нашите половинки и оставят най-ярките спомени в нашия живот.


Хората, в които доминира елементът огън (лъв, овен, стрелец), са импулсивни, открити и самоуверени, но с добро сърце. В любовта си са изключително отдадени и предани.


Личности, в които преобладава елементът вода (рак, риби, скорпион), са сигурни и уверени в себе си. Занимават се с наука и изкуство. Те са мъдри и разумни.

Представяме ви новите героини на Gorjuss:

Вдъхновени от тази древна философия Santoro създават четири особено уникални момичета на Gorjuss, които позволяват на феновете да резонират с личните си астрални знаци.

lifestyle снимки на продукти от колекцията Elements на Santoro Gorjuss

Земната фея


Тя е мистична и магнетична, обича природата. Изобразявана с венец от листа и маргаритки на празнично лилаво и зелена основа на продуктите.

Земната фея - продукти на  Санторо


Танцуващата върху облачета


Тя е деликатна и изящна, свободолюбива. Изобразявана с крила и пера върху наситено розови принтове на лицевата страна на продуктите.

танцуваща върху облачета
Девойката с огнено сърце


Смела и дръзка, независима и чувствителна. Ще я видите сред пламъчета и цветове на роза с огнено-червени и топли оранжеви тонове върху продуктите.

девойката с огнено сърце
Ходещата по вода


Наистина сладка чаровница, креативна и вдъхновяваща. Изобразявана с разплискани водни вълнисти кръгове и мехурчета в сини цветни нюанси върху материята на продуктите.


Съвременна, но и същевременно непреходна колекция от практични чанти и аксесоари, тази нова линия от лайстайл продукти на Gorjuss е създадена предимно за ежедневна употреба.
Простите графични модели, съчетани с функционални материали, класически форми и богата цветова палитра, се обединяват, за да представят новата колекция, подходяща за всички възрасти и за всякакви цели.

новости в колекцията Elements
Специалните аксесоари в колекцията Elements:

Santoro за първи път “окачват“ на новите си продукти:
Висулки с  кожен пискюл и дървени цветни аксесоари, гравирани дървени лого плочки, тематични принтове и релефни накрайници на циповете.

новости в колекцията Element на  Santoro Gorjuss

Нови модели в колекция Elements на Gorjuss :

  • Големи раници – перфектни за училище и разходка с отделение за лаптоп;
  • Чанти с дълги дръжки за през рамо с голямо отделение и малки джобчета;
  • Издължени портфейли;
  • Нови органайзери със стикери и стики ноутс;
  • Двуцветни маркери (за тъмни и свeтли тонове на един и същи цвят);
  • Многофункционални планери;
  • Бележници с меки и нежни корици.

всички продукти от колекцията ELEMENTS на  Gorjuss

Кой природен елемент сте вие? Кое в вашето Gorjuss момиче?