Be Kind - новата колекция за училище на Santoro - Gorjuss

12/07/2023

новите Santoro Gorjuss момичета

Be Kind

Във времена на предизвикателства и несигурност Santoro Gorjuss отправят позитивно послание с последната си колекция за училище. Ученически раници, несесери, ученически канцеларски материали и аксесоари за ежедневието с нови очарователни характеристики. Всички те, новите продукти отправят добронамерени послания към всички малки момичета.

Be Kind To Yourself

Бъдете добри към себе си! Важно да бъдете мили към себе си. Да се изразявате по най-добрия начин. Не пренебрегвайте вашите стремежи и мечти.

Be Kind To Yourself  - новият принт върху раниците за училище на Gorjuss

Be Kind To Each Other

Почитайте се един друг! Отнасяйте се добре с другите, уважавайте чуждото мнение, неговите потребности. Чувайте посланията на другите. Приятелите са ценно богатство.

Be Kind To Each Other   - новият принт върху раниците за училище на Gorjuss

Be Kind To Our Planet

Ценете и обичайте нашата планета Земя! Милейте за прекрасното място, на което живеем. Грижете се за него, защото трябва да оставим устойчива околна среда на децата си.

Be Kind To Our Planet - новият принт върху раниците за училище на Gorjuss
Be Kind To All Creatures

Пазете и обичайте всички живи същества! Грижете се за тях! Въпреки, че те не могат да говорят на нашия език, ние трябва да се опитаме да се вслушваме в техните послания.

Be Kind To All Creatures - новият принт върху раниците за училище на Gorjuss

Тези кратки, но същевременно основополагащи за човешкото съществуване напомнящи послания са вплетени в новата колекция на Gorjuss. Вдъхновяващи, те резонират по целия свят.

В компанията на приповдигащи настроението мотиви на разноцветни небесни дъги и ярки принтове на момичета тези нови дизайни на продуктите внасят богато Gorjuss настроение в яркото лято, точно преди началото на училище.

несесери и аксесоари от новата колекция на Santoro Gorjuss  за училище

Марката Santoro, световен артистичен феномен, отличен два пъти с Британската Кралска награда за изключителни постижения е представена в 93 страни по целия свят.

Истински завладяващи тези сантиментални момичета, обути в дълги раирани чорапи „украсяват“ уникални продукти за училище и за ежедневие за споделяне, забавление и за колекциониране.

раници Be Kind на Santoro Gorjuss за училище

Запознайте се с новите Gorjuss момичета. Открийте невероятните раници за училище, несесери и ученически принадлежности тук

be king  santoro gorjuss - shop the new collection

Ще ви помогнем с видео