WOW Generation – нашият нов момичешки бранд

19/12/2022

 Визия на WOW момичетата

 

WOW момичетата идват, за да представят едно поколение, което не се страхува от нищо и се бори смело за мечтите си.  Те са предприемчиви и уважават „женската сила“, приобщават, а не се конфронтират. Следват истинските си творчески страсти. Те са новото поколение - свежи и силни по природа.

 

Представяме Ви Ани, Алана, Меган, Валентина и Ема... Ани мечтае да стане моден дизайнер. Алана да бъде диджей. Меган изразява себе си чрез танците. Валентина иска да се занимава с гейминг. Ема не престава да пее и иска да стане певица.

Всички те са максималистки и се стремят да се превърнат в най-добрата версия на себе си.

 

Тяхната отдаденост към хобитата им, увлечението към иновациите и взаимното доверие бързо изграждат красиво приятелство между тях. То се основава на общите ценности, които споделят: уважение, зачитане на чуждо мнение, желание за създаване на един по-добър свят, любов към всички живи същества и грижа за околния свят.

 

Социалните мрежи играят важна роля в техния живот. В тези канали те споделят своите ежедневни дейности и ценности със своите последователи. Момичетата уважават всички мнения, но в техния свят няма място за хейтъри.

WOW момичетата - кои са те?

Ани - Моден дизайнер и личен стилист

Здравейте, сладури, аз съм Ани! Модата винаги е била част от мен...не мога да живея без нея! Когато вървя по улицата, винаги си представям тоалетите, които бих създала за хората, които минават покрай мен. 

Моите приятелки са любимите ми модели. Обичам да ги глася и обличам, сякаш са кукли, както и да правя модни ревюта. Те не харесват да споделям техни видеоклипове в социалните мрежи, но моите последователи ги обожават... 




Валентина - Програмист и гейм - дизайнер

Здравейте, добре дошли в моя свят! Аз съм Валентина. Винаги ще се срещаме във виртуалния свят с новини за герои, демонстрации на игри и други неща от този свят. Ще се присъединиш ли към моите стриймове? Ще видиш как цветът на косата ми винаги се променя. Розовото е любимият ми цвят, както може би си забелязал...;)

Обичам да карам скейтборд, а остатъка от деня да прекарвам с приятелките ми. Да направим ли един стрийм, за да ви разкажа повече?


Алана - Диджей и музикален продуцент

Хейй, любители на музиката! Тук е Алана с ритъма, който тече във вените ми. Помагам на нови звезди да изгреят на сцената. Визията ми винаги е съчетана с подходящи аксесоари, за да ѝ придам уникален и специален привкус.

Вече познавате моите приятелки? Те са най-добрите! Благодарение на тяхната подкрепа реших да сбъдна мечтата си!

 

Ема - Певица и инфлуенсър

Здравейте, сладури! Аз съм Ема и музиката е моята страст. Прекарвам часове в композиране на нови песни, а хвана ли микрофона в ръка, идеите започват да ме връхлитат една след друга...
Винаги споделям песните и тоалетите си в социалните мрежи, дължа го на моите последователи!

Любимият ми план ли? Филм с най-добрите ми приятелки...Ядем пуканки и обсъждаме всичко любопитно, случило се през седмицата. Те са най-големите ми фенки, късметлийка съм…




Меган - Танцьор и хореограф

Здравейте, приятели! Казвам се Меган! Видяхте ли новия ми Тик Ток? 
Обожавам да танцувам и да измислям нови стъпки за учениците ми. Ако не танцувам, вероятно се разхождам сред природата...

Моите приятелки са най-добрите ученици... Когато имат нужда от танц за свои песни или видеоклипове, винаги се обръщат към мен! Не мога да си представя нищо от това без тях...

 

WOW момичетата не се страхуват от нищо и се борят смело за мечтите си. Те са истинско вдъхновение и пример за най-малките.
Време е и ти да се превърнеш в истинско WOW момиче...

>>Вижте страхотните продукти на WOW Generation тук: Категория WOW GENERATION

Автори: Виктория Алексиева и Виктория Стоянова