LEGO раниците сезон 2019. Какво ново?

14/07/2019

предимства на LEGO раниците за училище

И през този сезон LEGO  продължава да развива най-успешните си премиум  модели ученически раници за момчета Explorer  и Large от сериите Ninjago. Появяват се два нови дизайна от линията за героичните нинджи. Продължава и предлагането на познатият  Team Ninja, бест селър дизайн от миналата година.

предимствата на LEGO раниците

URBAN е новия загадъчен градски мотив по-тъмни краски от Ninjago city

предимства на LEGO раниците

Не можем да пропуснем и Energy – онова  типично,  характерно  свежо  зелено за Lloyd, зелената нинджа,  на което толкова малко деца устояват.

>>Вижте още 10 съвета при избора на ученичска раница

Какво става при момичетата ли?

предимствата на LEGO раниците

Появяват се два много яки нови дизайна на LEGO Friends .

Розовият „Good Vibes“ (за добро настроение) и рокаджийската линия за мъжкарани „Girls Rock“

предимствата на LEGO раниците

А сега да си припомним кои са най-важните предимства на раниците LEGO :

Леки: Според лекарите пълната ученическа раница трябва да тежи не повече от 15% от теглото на детето. Ето защо от  LEGO предлагат няколко модела от които родителите да подберат на-подходящата за своето дете. Не само по тежина, но и по размери. Счита се, че раници с височина 38-40см са най-подходящите за ученици в предучилищна възраст и първи клас. Тези с височина 40-44см биха били по-удобни за деца във 2-5 клас.

Ергономия: Важно е когато гърбът на ученическата раница следва извивките на гръбнака. Ето защо предлаганите от нас раници са с подплатени широки регулируеми презрамки, за да не се впиват в детските рамене.  Удобен твърд , вентилиран гръб, който предотвратява изпотяването.

Без PVC съставки: в целия асортимент на LEGO раниците няма нито една, която съдържа в себе си PVC, азотни багрила или фталати  (естери, използвани като пластификатори , с които се цели  увеличане на гъвкавостта, прозрачността и дълготрайността на пластмасите). Всички модели на емблематичните раници са произведени под надзора на стриктната Европейска REACH регулация.

360 градусови отражатели: Изключително важно е детето да бъде забелязвано в трафика наваън. Особено когато се прибира от училище в тъмните часове на денонощието. Всички модели раници, големи и малки са произведени със светлоотразителни елементи, пришити на всяка от четирите страни – на презрамките, върху лицевата част, като и от двете страни. Вашите деца винаги ще бъдат забелязвани, както на свечеряване, така и през деня.

Емблематичен дизайн: Ходенето на училище не трябва да е неприятност, а забавление за децата, които носят своите раници към нови предизвикателства. Дизайнерите на LEGO са вплели вдъхновението за игри и наслада към всички онези детски моменти, свързани с играта с легендарните конструктори LEGO.

>>Вижте още: Как да изберем правилната ученическа раница

предимства на LEGO  раниците

Всички LEGO раници са….

… произведени от водонепропускливи материи, който освен че запазват  сухо съдържанието от ученически принадлежности, не позволяват също така на мръсотията да прониква в материята на раниците;

… предоставят максимален комфорт при носене, чрез различните нива на регулиране на презрамките;

… окомплектовани с етикет за надписване на имената  на децата, за да бъдат насочвани, към техните притежатели в случай на загубване;

… оборудвани с вграден ключодържател ( ринг на клик система), за да бъде винаги ключът за дома на сигурно място.

Всички наши раници може да откриете >> тук