Раници LEGO – какво още не сме казали

15/04/2017

раници lego още подробности

За раниците LEGO със сигурност можем да твърдим, че са изработени от изключително здрави устойчиви материи, които отблъскват вода и мръсотия. Всички са с ергономичен гръб и регулируеми презрамки. На нито една от тях на липсват светлоотразителни елементи във формата на ленти или триъгълници, които правят детето забележимо, дори и в тъмните часове на деня. Всички те са произведени под лиценза на “GROW UP” на LEGO Group, лабораторно тествани са и произведени съгласно нуждите на подрастващите ученици. С достатъчно много и удобни странични джобове. Винаги с устойчиво дъно.

Нека обаче, разгледаме по-отблизо формата и особеностите им.

Момчешките и момичешките раници за училище са най-общо такива с голям фиксиран обем или по-меки такива с едно или две основни отделения.

По-изпъкналите не е задължително да са по-големи от останалите. При тях водещото е гарантираният вътрешен обем, който не се свива и предпазва от смачкване ученическите пособия. Големите обикновено са в комплект с отделна торба за спорт. 

Другите са по-плоски с едно или две основни отделения. За да се компенсира по-малката им вътрешна ширина производителят им ги предлага с допълнителни малки ранички за физическо, като се прикрепват към основното тяло с помощта на специални катарами.

>>Как да изберем правилната ученическа раница

За момчетата най-популярните герои са Кай и Джей.

Интересен детайл също и специален термо джоб, който може да запазва с приятна температура приготвеният за училище обяд.

Предлагат се и ученически несесери със същите герои.

>> 10 съвета при избора на ученическа раница

За момичетата най-популярната LEGO серия си остава Friends

 Към нашите раници за момчета и момичета.