Вижте новата ни колекция Плажни хавлии

Ученическа раница LEGO NINJAGO KAI of Fire Explorer Premium сет

319,00 лв.
В наличност
SKU
20173-2001

Ученическа раница LEGO NINJAGO KAI of Fire Explorer Premium сет

Ново

Paниците LEGO NINJAGO KAI of Fire oт cepиятa Premium Explorer Schoolbag са подходящи както за първокласници, така и за по-големи ученици.

Изключително стилна и елегантна раница. Принтовете на светлоотразващи шурикени въху люспи ще запленят  бъдещите собственици на раниците. Но вас те ще очароват с елегантните си светлоотразителни полета. Пришити във форма на латинската буква V на лицевите и странични панели, както и на презрамките, чиято основна цел е да направят видимо вашето дете, дори и в тъмната част на денонощието, когато се налага да бъде в близост до автомобили. 

Предимствата на модела се състоят в ергономичния твърд и вентилиран гръб от дишаща материя и меки, вентилирани презрамки със здрави катарами. За пъри път този модел предлага регулиране на височината на вентилирания гръб чрез подвижен заден панел, като скалата за различните нива е под формата на слетлоотразителни тухлички. Закопчаването е под гърдите и на кръста, за максимално разпределение на тежестта (ако раницата се препълни и стане много тежка). Закопчаването под гърдите може лесно да се премахва. Две нива на регулиране на раницата във височина и ъгъл, спрямо гърба. Удобна егрономична ръкохватка в черен цвят.

Традиционният отворен плътен джоб за вода от едната страна е елегантно пристегнат и е допълнен с плътен джоб за плодове или сандвичи от другата страна на раницата. Материята е водоотблъскваща и не се цапа лесно. Циповете са много стабилни. Дъното е подсилено с пластмасови шипове за изключителна износоустойчивост и стабилност. Закопчаването на капака е посредством масивна и много удобна катарама. В капака са обособени едно мрежесто отделение за моливи и прозрачен джоб със срочната програма. Пространството е оформено с едно голямо отделение и няколко по-малки повижни прегради за учебни пособия (формат A4). Допълнително вътрешен ластик може да прикрепва още материали за училище. Интегриран вътрешен ключодържател (само ринг, без LEGO фигурка). Външен термо преден джоб за съхранение на топла храна.

Материал: Полиестер

Koмплeктът включвa:

+ Учeничecкa paницa с размери височина 41 см, ширина 28 см и дълбочина 25 см, тегло 1270 грама и обем от 18 литра

Торба LEGO NINJAGO KAI of Fire за отделяне на спортен екип от останалите принадлежности, която може да се носи като отделна раница - затваряне на обема, чрез изтеглящи се връзки. Качествен промазан твърд материал. Ниско тегло - 100 грама/8 литра. Размери: 30 х 41 х 1 см.

Ученически несесер LEGO Ninjago KAI of Fire със съдържание - предлага се със следния състав: 10 бр. по-тънки цветни молива - оранжев, червен, лилав, зелен, син, розов, сив, бежов, черен, кафяв; 4 бр. по-дебели молива в основните цветове - жълт, зелен, тъмно син и червен; 2 бр. черни моливи за писане; 1 бр. гумичка; 1 бр. острилка с 2 разделения - за острене на тънки и дебели моливи; 1 бр. линия; 1 бр. триъгълник; Размери: височина 20 см, ширина -14 см. и дълбочина 4 см. Интегрирана седмична програма.

Подходяща за деца над 6 години

Повече информация
Цвят многоцветен
EAN 5711013079963
Оставете вашето мнение
Оценявате:Ученическа раница LEGO NINJAGO KAI of Fire Explorer Premium сет
Вашата оценка