Как да изберем правилните бански за момчета

21/06/2016

бански за момчета на море

Важно ли е да изберем правилните бански за своето малко момче, да за се чувства то удобно на морски бряг, на градския басейн, на палатка или в реката? Отговорът е не, единствено и само ако искаме да се лишим от спокойствието на приятната лятна почивка :-) .

На първо, второ и трето място – банските трябва да са яки, модерни, cool, или както там ги наричате :-) Ето защо принтът (картинката) трябва да е с любим герой и да не се обели на третото обличане. Гащетата, трябва да се с мекотата на долно бельо, но и с издръжливостта на панталони за игра.

бански за момчета на море

Нататък…

  1. Изберете верния размер. Иначе или ще падат чак до коленете, или ще са толкова малки, че ще стягат на момчетата и постоянно ще ги опъват. И колкото и да са еластични веднъж наместени, отново ще се връщат в старото неприятно положение. Да си кажем направо, ще могат и да причинят болка. Решение има – подходящ размер или леко по – голям, но адаптиран с връзки;
  2. Добре е връзките на банските гащета също да са еластични.Веднъж завързани да позволяват на момчетата да обличат, събличат и така да сменят банските без никакви проблеми. То е като да имат нещо, което да се грижи за удобството им вместо тях. Ако изберете връзки, които не се разтягат, трябва да сте сигурни, че момчето знае как да ги връзва. За да не се окаже в един момент, че трябва да влизате във водата да връзвате гащета, точно, когато най – не ви се иска да се мокрите. Или внезапно на плувеца да му се припишка и да се чудите как да отвържете най-стегнатия възел на света.
  3. Ако еластичността е определяща характеристика, то освен трикото и връзките, и шевовете трябва да са ластични, и здрави, иначе няма никаква логика. Случвало ли ви се е да ви покажат дупка в шевовете на банските, с промушен показалец?
  4. Дължината– определя се субективно и по избор. Тийнейджърите предпочитат по – дълги, защото стават по-суетни, а и са вече калени, трудно настиват. Малките момчета по правило носят максимално къси бански, хем за да получат тен на по-голяма част от краката, хем и за да изсъхнат по-лесно.

 

Желаем ви слънчево и здраво лято! От сърце :-)

Калоян и отборът по плуване