LEGO

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Защо LEGO часовници?

Знаете ли за часовниците LEGO? Страхотни са. Мислени са и са произведени в унисон с цялостната концепция на LEGO конструкторите. Каишките им са съставени от отделни елементи, направени от същата качествена и здрава пластмаса от която се произвеждат прословутите LEGO тухлички. И също като тях се свързват една с друга. Необходимо е само да следвате инструкциите за монтаж – отделните елементи се позиционират на 90 градуса един, спрямо друг. Така лесно „щракват“ и когато ги изправите образуват много здрава верига. Детето може да ги асемблира, като избира само последователността на отделните цветове. Закопчалката също е достатъчно надеждна и не позволява да се отвори случайно по време на игра.

След като настроите каишката по дължина, чрез махане или добавяне на цветни елементи идва ред на „пуснете“ в ход механизма на часовника. Махате пластмасовата пластинка на колчето, сверявате, връщате колчето обратно назад и стрелките тръгват. Батерията е поставена главата и не се налага да я инсталирате допълнително.

LEGO часовниците са с аналогов циферблат и са идеални за учене на часа. Подходящи са за момчета и момчета  на възраст между 3 и 6 години.

Дизайните, които към момента са пускани на пазара са:

  • LEGO® NINJAGO™
  • LEGO® FRIENDS™
  • LEGO® THE MOVIE 2™
  • LEGO® STAR WARS™
  • LEGO® JURASSIC WORLD™
  • LEGO® CITY™
  • LEGO® BATMAN™
  • LEGO® SUPER HEROES™

Не ограничавайте децата в играта им, когато носят часовници.  Те трудно се повреждат. Акрилната леща над циферблата трудно се драска. 

За всички продукти може да разчитате на 14 дневен период на връщане или замяна на поръчаните продукти, стига оригиналният вид и опаковки да не са нарушени.

Почти винаги, с редки изключения, успяваме да изпратим по куриер поръчаните артикули в рамките на един работен ден.

Винаги сме на разположение на нашите клиенти за отговор на техните въпроси и да споделим нашия опит. Както и за предоставяне на допълнителна информация, касаеща състав, характерситики, функционалност, възрастови ограничения и предимства на продуктите в нашия онлайн магазин.