Топ 10 нови предложения за Коледа от UWEAR.bg

14/12/2022

снимка на опаковани коледни подаръци под коледна елха

Предложение #1 - микрофонът

Mикрофонът с талисмани на марката WOW Generation e идеалният коледен подарък за вашето момиченце. Oборудван e с няколко аудио и музикални функции, както и с Bluetooth записващо устройство. Игрите с него стимулират ролевата игра, въображението и музикалния слух на детето. С този професионален микрофон на WOW Generation, всяко дете може да се превърне в истински артист!!

 

Предложение #2 - малката чаровница

Кукла балерина - Mis Minis
Запознайте се с малката нежна балерина - Mis Minis. Тя ще ви стане най-добра приятелка и ще ви очарова с русата си косичка, румените си бузки и черни очички. Рокличката ѝ е розова, а чорапките ѝ са дълги и меки. Изработката е от мек винил, като ръцете, краката и главата са подвижни.

Предложение #3 - фенската стойка за микрофони

Светещата стойка за слушалки Minecraft също е един страхотен подарък за всички момчета и момичета, фенове на гейминга. Тя има централен елемент с формата на зелена глава на Creeper. Тази стойка вдъхва живот на безсмъртния вражески персонаж Creeper. Детайлите в дизайна подчертават още повече визията на известната пикселизирана видеоигра.

 

Предложение #4 - удобната чанта

Практичната, геймърска чанта на Minecraft е перфектна за носене на важни лични вещи, храна и дори малка бутилка вода. Закачливият принт е на героя Creeper, преследван от леопарда Ocelot.

>>Вижте още: Подаръци за любимите хора

Предложение #5 - спестовната касичка

Искате да спестите пари и търсите перфектната касичка? Предлагаме ви нашата прозрачна касичка, на която е изобразена совата Хедуиг, летяща над замъка Хогуъртс. Вкарвате монета от горната част на касичката и оставяте совата да я пази. Тази касичка с ще бъде чудесно допълнение към дома на всеки фен на Harry Potter.

Касичка Harry Potter Hedwig

 

Предложение #6 - доминото

Следващото ни предложение е за феновете на STAR WARS…
Доминото е една от най-интересните и древни настолни игри. Докато играят домино, децата не само, че се забавляват, но ѝ развиват логическото си мислене, което на тази възраст (6+) е изключително важно! Интересното при това домино Star Wars е, че може да се играе както по стандартния начин с точки, така и по линия на съвпадащи изображения на "Бебето Йода".


Предложение #7 - за училище

Търсите практически и ученически комплект в едно за детето ви? Представяме ви ученическия комплект на Harry Potter, който привлича вниманието с дизайна и е специално за феновете! Комплектът съдържа два молива, острилка, гумичка и линийка, и е идеален за рисуване и правене на магии.

Предложение #8 - змии и стълби

Продължаваме с една много интересна и забавна семейна настолна игра "Обратно в Хогуортс" на Harry Potter. Тя е базирана на класическата и популярна игра "Змии и стълби”, но е с добавени магически обрати. За да играете тази игра, не е необходимо да сте най-големият фен, а да сте запознат с поредицата Хари Потър.

Визия за настолната игра

 

Предложение #9 - часовникът

Многофункционалният смарт часовник на Paw Patrol учи и забавлявя всички фенове на Paw Patrol. Часовникът има 12 функции, като камера, Mp3 player, калкулатор, самоучител за познаване на часа, игри и други. Аксесоарът има здрава и красива силиконова верижка, на която са изобразени някои от кучетата в анимацията.

Визия за интерактивен смарт часовник Paw Patrol

Предложение #10 - лампата за заспиване

Последното ни предложение е за Paw Patrol музикална нощна лампа с фигурка на Чейс. Искате да освежите интериора вкъщи…Може да замените класическата си лампа с тази страхотна, въртяща се 3D музикална фигура, която ще придаде неповторим уют в детската стая на вашето дете.

Визия за музикална лампа Paw Patrol 3D

В заключение - каквото и да изберете, стига то да съвпада с интересите на детето ви, искрено ще го зарaдвате. Ако обаче намерите начин да прекарате малко повече време заедно, то това ще бъде най-истинският и ценен подарък, както за децата, така и за самите вас...

Автори: Виктория Алексиева и Виктория Стоянова