UWEAR.bg сред трите най-популярни онлайн магазина за MINECRFAT мърч

14/04/2023

раници и несесетри Minecraft

Проучването

Според обследване на SEO аганцията Serpact, MINECRFAT е една от най-известните видео игри в момента. По последни проучвания играта заема второ място в света по популярност, като това поражда истинска ангажираност от страна на феновете към нея. Почти във всяка геймърска стая може да бъде открит разнообразен мърч на MINECRFAT. 

Но какво все пак е мърчандайз?

Детският мърчандайз и неговото начало

Мърчандайзингът е всяко производство или издателство на стоки при който се създават и впоследствие продават продукти от различни категории, представени по креативен начин. Тази линия за деца най-често е свързан с любимите им филми, сериали и електронни игри.

Началото на тази тенденция е започнала през 1903 година, когато е създадена плюшена играчка по детската книжка “Зайчето Питър”, написана от Беатрикс Потър. По този път продължават и играчките по “Мики Маус” и “Хари Потър”.

В голяма част от случаите мърчандайзингът на някое предаване продължава години след като то е приключило и радва най-ревностните фенове. 

куфари minecraft и аксесоари

Мърчандайзът на MINECRFAT

За кого е подходящ?

Всеки любител на играта би се радвал да пие любимата си напитка от чаша или да се завива в комфортен спален комплект с познати принтове. 

Без съмнение Minecraft е една от най-хитовите игри и манията по нея продължава вече над 10 години. Мърчандайзът в стила на играта е все по-популярен и много трудно ще се намери малък геймър, който няма никакъв предмет на тази тема. 

химикали и тетрадки minecraft

Брандът Minecraft

е изключително известен, което означава, че всичко свързано с него се намира лесно. На пазара има много магазини, които продават аксесоари на играта, но не всички те са лицензирани. Какво означава това? Продукти без лиценз идват без гаранция за качество и безопасност. Знае се, че производството на лицензни стоки става единствено след одобрението и съгласието на лицензоносителите, което осигурява високото качество на лицензните продукти.

Обстойно проучване

на база разнообразие и избор от продукти в тази категория постявя UWEAR.bg сред топ 3 на магазините в България, които продават Mincraft мърч основано на факта, че онлайн магазина е вносител на голяма част от стоките с този бранд в България.

Serpact и BTV са открили в UWEAR.bg над 200 продукта от различни категории, които радват почитателите на играта.

  • Раници, несесери, торби и спортни сакове;
  • Куфари;
  • Ученически принадлежности;
  • Нощни лампи;
  • Часовници;
  • Бутилки за вода и кутии за храна;
  • Спални комплекти;
  • Плажни хавлии;
  • Дрехи (блузи, тениски, суитчери, пижами, бански, шапки, ръкавици и чорапи)
  • Подложки за бюро;
  • Кутии за съхранение;
  • Чадъри.

раници и ученически принадлежности  minecraft

Авторите на обследването определят всеки един от лицензните продуктите, като практичен, красив и оригинален с високо качество за гарантиране на детската безопасност. 

Източник: BTV Новините