PIXIE CREW вече в България

05/06/2022

PIXIE CREW  различни продуктови категории

PIXIE CREW

e марката, която свързва онлайн света на децата с техните раници и аксесоари.
От PIXIE CREW, както и навярно всеки родител от нашето съвремие, установяват че децата прекарват прекалено много време пред електронни устройства, играейки на видео игри или гледайки видео съдържание в YouTube каналите. Нерядко днешните деца губят концентрация и не успяват да развият умения свързани с фината моторика.

момчета и момичета с техните Pixie Crew раници
Марката PIXIE CREW се е фокусирала върху концепцията за трансформиране на дигиталните пикселизирани изображения в „офлайн мозайки“ върху предмети от ежедневието на децата. Тя свързва онлайн света на децата с техния офлайн свят чрез разнообразни продукти (ученически принадлежности и аксесоари), които могат да бъдат декорирани с малки цветни силиконови пиксели. Децата могат да създават свои герои, скинове или други изображения и да ги носят винаги със себе си през деня.

снимка на детски силиконови гривни Pixie Crew
С близо 10 годишен опит в производството на играчки, канцеларски материали и подаръци, компанията PIXIE CREW създава и развива партньорства на много различни пазари по света, 16 държави от Северна и Южна Америка през Европа до Азия. От скоро и в България.


Как концепцията на PIXIE CREW работи?


1. Специален PIXIE CREW силиконов панел със симетрични малки силиконови гъбки (пъпки) бива пришит върху ученически раници, ученически несесери, бележници, папки, класьори и портмонета. Или подобен фрагмент от панела бива „отлят“ върху термо чаши, ключодържатели и силиконови гривни.
2. Силиконови капачета (пиксели) с големина 6х6mm в 24 различни цвята се кликват плътно и стабилно върху пъпките на силиконовия панел.

Инфографика как концепцията на Pixie Crew работи. Как силиконовите пиксели се закрапват на специалния силиконов панел
3. С кликването на пикселите върху силиконовия панел децата могат да пресъздават пикселизирани мозаечни изображения. Пикселите се натискат или завъртат върху панела и остават там стабилно прикрепени, докато не бъдат демонтирани. Разглобяването им става единствено при силно сгъване на панела, което позволява пикселите да бъдат издърпани с пръсти.
4. Децата могат да „разкачват“ пикселите от панела колкото пъти желаят, без това да амортизира формата и да компрометира функционалността им. Нови и нови мозаечни комбинации могат да се творят и да се развиват уменията по фина моторика, креативност и индивидуалност на децата.

два несесера на Pixie Crew които демонстрират момчешката и момичеката линия на марката
Марката предлага различни момчешки и момичешки серии но от тази години (2022) най-големият хит е

MINECRAFT линията

която се радва на особено висока популярност.

PIXIE CREW продуктовата линия MINECRAFT 2022>>Към категорията продукти PIXIE CREW