Lego Friends – кои са всъщност?

  • Прочетено 1438 пъти

Lego Friends са героите от едноименната серия на LEGO конструкторите. Те са мини фигурки и са приятелки на всички момичета. Доста по-фини и нежни са от всички други LEGO мини фигурки. Навсякъде около тях е или розово или лилаво. Ето ги и тях:

Мия – червенокоса закрилница на животните и почитателка на спорта. Вегетарианка. Тя никога не би смачкала бръмбар или изхвърлила отпадък в гората. Работохолика. Можа да я откриете във ветеринарната клиника, магазина за домашни любимци или на киноложка изложба. Девиз – „Хайде на работа!“

Ема – чернокосата дизайнерка, която се увлича по занаяти, изкуство и стил. Тя никога не се облича набързо и небрежно. Не излиза без да се види в огледалото. Мечтае да стане моден или интериорен дизайнер. Може да я откриете в бутика или  на разкрасяващи процедури.

Андрея – тъмнокосата артистка. Винаги обича да пее и забавлява публиката. Не пропуска представления. Ще я откриете на или зад сцената. Мечтае да композира и да пее. Девиз – „Музиката изпълва в цветове живота ми“.

Стефани – русокосата организаторка. Тя никога не би пропуснала рождения ден на нито една приятелка, защото само тя ги планира и провежда. Просто се справя най-добре от всички в социалните мероприятия. Мечтае да стане предприемач. „Всичко е под контрол“ – обича да казва тя. Ще я откриете  често в хлебарницата.

Оливия – математичката с кафява коса. Увлича се по точните науки и техниката. Със сигурност от нея ще излезе поне лауреат за нобелова награда за математика. Никога не се проваля на тестовете в училище и не излиза навън без компас. „Лесно е, ще се справим“ е нейният девиз.

 

Всяко момиче си има любимка, но вярвам, че петте приятелки в различни комбинации LEGO конструктори за радвали милиони девойки по света.

Ето ги сега и на чаршафи 

 

 

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account