Тениските Minecraft – различен поглед към един виртуален свят

  • Прочетено 3921 пъти

Когато малките фенове на Minecraft създават един след друг виртуалните светове на популярната игра, редят почти със затворени очи поредните LEGO конструктори или се състезават за приза най-авторска къща в турнирите те обичат да показват на всички колко големи Minecraft фенове са. Най-ярките инструменти на показността винаги са били  дрехите и аксесоарите.

Ето ги и тях – серията Minecraft за тениски и блузи

Бестселърът безспорно е блузата със светещите герои: Гаст, Стиив, Зомби, Криипър, Паяк, Ендерман и Скелет, като небесни съзвездия. Ама те наистина ли светят? Да, да – изпробвано е… на тъмно в банята.

Всички герои (или почти всички) само на една блуза. От прасето, през селяните и вещицата, Гаст до Ендър драконЧерна е, но я има и в синьо.

Почти, като горната и представлява галерия на всички Minecraft професии. Селяни, войници, рибари и търговци, алхимици, готвачи, и миньори, чародеи, дървосекачи, крадци на съкровища, и още, и още. Приятно заоблени, закачливи, четвъртити фигури.

И класическият пълноцветен принт на Стийв.

Има и ездачи на прасета. Зелени и сиви.

Клуб на Minecraft приключенците. Червено и синьо.

Страховитият Крийпър в светло и тъмно сиво.

Железен Голем със страховитите големи ръце.

И отново Стийв. Но този път само в силует. И диамантената кирка, която сякаш се движи, за да пресъздаде истинският облик на основният аватар в играта.  

Всичките артикули са в размери 128, 140, 152 и 164 см. Дали истинските фенове са толкова високи?

 

Както и да е, надяваме се всеки да има избор.

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account