lego_star_wars_stormtrooper_clock_uwear.bg_600x600 lego_star_wars_stormtrooper_clock_light_uwear.bg_600x600 lego_star_wars_stormtrooper_clock_left_uwear.bg_600x600 lego_star_wars_stormtrooper_clock_pack_uwear.bg_600x600 lego_star_wars_stormtrooper_clock_right_uwear.bg_600x600

Lego Star Wast Stormtrooper будилник 2019

Продажна цена 79,00 лв
Наръчник за размери
Lego Star Wast Stormtrooper будилник 2019

Събудете се под звука на бластери и се подгответе да победите враговете на императорите и да се подчинявате на неговите закони.

В комплект с минифигурка LEGO Stormtrooper с движещи се ръце, цифров дисплей за осветяване и отлагане вашият нов будилник LEGO® Star Wars ™ е готов да ви събуди след време за битка!

Чисто нов дизайн на LEGO минифигурка от висококачествена платсмаса, върху основа. Подвижни ръце, китки и глава. Лесен за четене голям LCD дисплей с оранжева светлина при активиране. С три големи бутона, които командват функции за отлагане на звъненето, задно осветяване и сверяване. Сверяването на часовника и настройката на алармата се осъществява от интерактивен заден панел. 

Будилникът идеално се вписва във всяка момчешка стая, оставен на нощното шкафче или навсякъде другаде на една ръка разстояние.

+ височина на фигурката 16,5 см.

+ батерии 2 х ААА включени

+ инструкции за употреба на английски  в опаковката

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account