16226_Small_School_Bag_Ninjago_Jay_uwear.bg_600x600 16226_Small_School_Bag_Ninjago_Jay_uwear.bg_back_600x600 16226_Small_School_Bag_Ninjago_Jay_uwear.bg_561x561

УЧЕНИЧЕСКА РАНИЦА LEGO NINJAGO JAY - SMALL

Продажна цена 119,00 лв
Наръчник за размери
Ученическа раница LEGO NINJAGO JAY - Small
Paниците Lego oт cepиятa Small School Bag ca c paзмepи и тeглo, напълно подходящи, както за бъдещи първокласници, така за по-големи деца.

Принтът на Джей е запленяващ и със сигурност ще очарова бъдещите собственици на раницaта. Но вас тя ще ви привлече с елегантните си светлоотразителни ивици от всички страни,  чиято основна цел е да направят видимо вашето дете, дори и в тъмната част на денонощието, когато се налага да бъде в близост до автомобили.

С голямо отделение, разделено с преграда, където може да съберете всичко необходимо за училище, с удобните регулируеми презрамки, допълнителни странични джобове, преден горен джоб за училищен несесер, тази раница ще се превърне в едно от приятните усещания с които децата свързват ходенето на училище. Вътрешен джоб с цип за ученически бележник. Прозрачен джоб със срочната програма, пришит в капака. Вграден ключодържател (само ринг, без LEGO фигурка). Допълнително устойчивата на мръсотия и водоотблъскващата материя, здравите ципове, и твърдото, стабилно дъно правят раницата верен другар на ученика години наред.

Здрава и ергономична ръкохватка в син цвят. Челен долен термо джоб за съхранение на топла храна или напитки.

Още раници за истински фенове >> тук

Koмплeктът включвa:

+ Учeничecкa paницa с размери: височина 37см, ширина 26 см и дълбочина 18 см, тегло 860грама, и обем от 23 литра.

+ Мини раница за отделяне на спортен екип от останалите принадлежности, която лесно и здраво се закрепва за основната част с помощта на здрави катарами 

Подходяща за деца над 5 години.

Промоционално - до 15.09.2019 или до изчерпване на количествата с покупката на раницата получавате безплатно и като подарък ученически несесер (без принадлежности).

 

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account