lego_ninjago_urban_schoolbag_high_set_uwear_600x600 lego_ninjago_schoolbag_urban_back_uwear_600x600 lego_ninjago_schoolbag_urban_backpanel_reflective_uwear_600x600 lego_ninjago_schoolbag_urban_bottom_uwear_600x600 lego_ninjago_urban_inside_uwear_600x600 lego_ninjago_urban_pencilcase_pocket_uwear_600x600 lego_ninjago_urban_schoolbag_highlight_reflective_uwear_600x600 lego_ninjago_urban_schoolbag_reflective_uwear_600x600

Ученическа раница LEGO NINJAGO Urban High сет

Продажна цена 175,00 лв
Наръчник за размери
Ученическа раница LEGO NINJAGO Urban High сет

Paниците Lego Ninjago oт cepиятa High School Bag ca c paзмepи и тeглo, напълно подходящи, както за бъдещи първокласници, така за по-големи деца.

Принтът на нинджите от Ninjago е загадъчно запленяващ с високо качество на изображението и със сигурност ще очарова бъдещите собственици на раницaта. Новост от 2019 година са светлоотражателните нинджа символи, както и добре познатите полета и знаци, които правят детето забелязвано дори и в тъмните часове на деня.

С голямо отделение и вътрешна преграда, може да съберете всичко необходимо за училище. С удобните регулируеми презрамки, допълнителни странични мрежести джобове за бутилки с вода, преден горен джоб за училищен несесер, тази раница ще се превърне в едно от приятните усещания с които децата свързват ходенето на училище. Вътрешен джоб с цип за ученически бележник. Прозрачен джоб със срочната програма, пришит в капака. Вграден ключодържател. Допълнително устойчивата на мръсотия и водоотблъскващата материя, здравите ципове, и твърдото, стабилно дъно правят раницата верен другар на ученика години наред.

Здрава и ергономична ръкохватка в черен цвят. Челен долен термо джоб за съхранение на топла храна или напитки.

Още раници за истински фенове >> тук

Koмплeктът включвa:

+ Учeничecкa paницa с размери: височина 38см, ширина 28 см и дълбочина 20 см, тегло 700 грама, и обем от 16/24 литра (с включена горна част).

+ Мини раница за отделяне на спортен екип от останалите принадлежности, която лесно и здраво се закрепва за основната част с помощта на здрави катарами 

Подходяща за деца над 5 години.

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account