Доставка и плащане

Плащане:

1). по банков път - при избор на този метод на плащане, клиентът заплаща с банков превод преди доставката на продуктите. Трябва да имате предвид, че в този случай доставката се извършва след като парите пристигнат в сметка на Уеар Ю ООД, т.е. възможно е удължаване на  посочените стандартни срокове за доставка; 

Банкова информация:

УниКредит Булбанк АД 
BG35UNCR70001522449748 
UNCRBGSF

2). картово разплащане - заплащате с кредитна или дебитна карта през системата Paysera в момента на поръчката – MasterCard, VISA, VisaElectron; 

3). наложен платеж - заплащате при получаване на стоката;

 

Доставка:

Доставки при посочените по-долу срокове и цени се извършват само на територията на България. За доставки извън страната е необходимо да се свъжете с нас на sales@uwear.bg, за да уточним подробности.

Поръчките се обработват и доставят до два работни дни. Доставката е за сметка на клиента. Безплатна е доставката за поръчки над 200,00 лева.

Извършва се:

1). от куриер Интерлогистика "до врата" в рамките на 2 работни дни (изключение правят доставките до малки населени места, където този срок може да се удължи до 5 работни дни). Цена на доставка за цялата територия на България е фиксирана – 4,90 лв. с ДДС. 

2). от куриер ЕКОНТ Експрес до предпочитан от клиента клон в рамките на 2 работни дни. Получателите заплащат директно на куриера при получаване в зависимост от теглото на пратката и тарифата на куриера. UWEAR.bg не може да се ангажира с точната стойност на куриерските услуги. При избор на този куриер е наложително да се отбележи в полето "Бележки и специални искания" предпочитан клон на куриера за получаване на пратката!

 

 

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account