Ръкавици за сняг

14/01/2017

ръкавици за сняг

Нашите LEGO ски екипи сега с 50% намаление

„Мамо, мамо, щипе ми на ръцете!“

Дали ви звучи познато? Аз го бях забравил. Скоро отново го чух на пързалката зад блока от едно дете. На мен самият в детските години също често ми се случваше снегът да попада на онази част от китките, която остава открита и така да предизвиква „щипене“ и болка. Това най-често беше мястото между края на ръкава на якето и късите ръкавици (обикновено вълнени в онези години).

Независимо, че качествените детските ски екипи стават все по-достъпни, все още има родители, които не обръщат достатъчно внимание на детските зимни ръкавици. Ако се наложи да екипирате малчуганите за пързалки в града или за ски в планината е добре да се грижите за комфорта на децата си навън. Ръкавиците са не по-малко важен аксесоар от якето, грейката или „космонавта“, които пазят децата топли и сухи.

>>Виж още Какво ново при LEGO® TEC екипи за ски

От опит препоръчвам ръкавиците на LEGO Tec които имат няколко много сериозно предимства пред останалите модели, които може навсякъде да поръчате.

  • 1.    Те са направени от материята FAN-TEX®. Това е дишаща мембрана от мек текстил с висока еластичност и якост. Тя спира вятъра и водните капки от снега, но извежда телесните пари навън;
  • 2.    Ръкавиците имат издължена линия на китката, която завършва с ластик и покрива около 10 сантиметра от ръкава на якето;
  • 3.    Имат катарама, която щрака към ръкава на якето така опънати не позволяват на вятъра и снега да проникнат към нежната детска кожа в преходната зона. 

Няма по-щастливи деца от здравите.

LEGO ръкавици