FORTNITE раници и несесери 2020

24/05/2020

новите fortnite раници и несесери 2020

След като миналата година въз основа на договорки между Epic Games, създателите на Fortnite и IMG стартира производството на лицензни и оригинални раници и несесери с марката Fortnite, тази пролет у нас се появи новата колекция за сезон 2020. Какви са приликите и разликите с моделите от миналата година?
Докато миналата година на фокус бяха ламите и танцуващите скинове, то тази година във FORTNITE дизайните присъстват: Skull Trooper, Drift Skin и Raven.
И сега размерите на раниците варират от 37 до 45 см. в различни обемни вариации и различно приложение.
Отново има дизайни за всеки ден. Те са най-малките от колекцията. Предназначени са за носене през свободното време, предучилищна възраст или за първокласници с по-нисък ръст. Те са и с най-малък обем. Имат едно голямо отделение и един преден джоб.

раница fortnite ravenfortnite scull trooper
Ученическите раници – с едно удобно широко отделение и функционален преден джоб. Тази година раниците имат предвидено усилване по долния панел с материя против износване.

ученическа раница  fortnite drift skin
И пак най-големи са тийнейджърските раници с височина до 46 см с два основни, големи джоба и един преден, по-малък.

teen раница fortnite raventeen раница fortnite scull trooper
Тази година раниците са още по-здрави и стабилни от миналата година с усилвания на най- натоварените от тежките учебници места.
Да споменем и несесерите – предимно цилиндрични и плоски с едно отделение.

несесер fortnite
Обратно на LEGO раниците, които имат усилен анатомичен гръб и твърда основа, които им позволява да остават прави, то Fortnite раниците традиционно вече остават „меки“.