Ски екипи DIEL®Sport, колекция 2021/2022

02/11/2021

ски екипи за зимни спортове на DIEL®Sport

Нашите LEGO ски екипи сега с 50% намаление

DIEL Sport

близо 30 години произвежда първокласно зимно спортно облекло като успешно се нарежда сред водещи световни марки за зимна екипировка. Тяхната мисия е да приобщават все повече хора около притегателната сила на зимната планина. Марката винаги се е обръщала както към любителите на ските, така и към професионалистите, и се е стремила да им предоставя зимни екипи, които са стилни и технологично безкомпромисни.

ски екипи диел
Ски екипите на DIEL Sport са познати със своето първокласно качество чрез използването на интелигентни саморегулиращи се тъкани, които реагират на промените в микроклимата на тялото на скиорите. Те са здрави, удобни и много красиви.


Облеклата са предпочитан избор, дори когато спортните дейностите са толкова интензивни или климатичните условията са толкова тежки, че да изискват безкомпромисно качество. Екипировката се превръща в гаранция за защита на здравето на активно практикуващи зимни спортове (повече от 90 дни годишно високо в планината) и полярни пионери, изправени пред предизвикателствата на Антарктика.

  • DIEL®Sport е официалният доставчик на професионално студозащитно облекло за Българските Антарктически Експедиции;
  • DIEL®Sport е официалният доставчик на екипите на демонстрационния отбор на Българските Професионални Ски-инструктори;
  • DIEL®Sport е официалният доставчик на Българския Олимпийски Комитет, като произвежда екипите за зимните ни атлети за олимпиадите в Нагано през 1998, Солт Лейк Сити 2002 и Торино 2006.


Вижте още >> Воден стълб – какво означава и как определя водоустойчивостта на ски екипа

Какво ново идва за сезон 2021/2022?


За първи път в своята история DIEL Sport обръща поглед към най-малките на белите писти. Те подкрепят активните родители, които не лишават децата си от удоволствието на зимната планина и ще изживяват своите мигове заедно, като семейство. А за това възрастните трябва да са убедени, че дори бебетата ще бъдат защитени от влагата и студа по пистите. Защото децата са деца именно когато играят без никакви ограничения. Дори и навън, на снега
Новата колекция облича момчета и момичета още от новородени. Най-малкият размер е за височина от само 56 см.
Размерите на детските екипи са обявени в сантиметри и обикновено обхващат период от две години. Например размер „104-110“ е за възраст от 4 до 5 години, и ръст на детето от 104 до 110 см и могат да се носят от 2 до 3 зими. По-големите размери са подчинени на същата логика .

GROW IT UP система на диел за детските ски екипи

За да може екипите да са комфортни през целия период докато децата растат са предвидени мехaнизани за скъсяване дължината на крачолите на панталоните и ръкавите на якетата, чрез системата GROW IT UP. Така през първата година удължителите на панталоните и якетата се„свиват“, а маншетите и лентите на талията се пристягат, като така по-големия ски екип приляга към особеностите на детското тяло. През следващия и дори още по-следващия сезон пристягането се отпуска обратно и размерът са напасва към вече порасналото дете. А дали износването на материите ще позволи употребата на екипа повече от един сезон – отговорът е твърдо положителен. Защото за DIEL Sport надеждни са тези материали, които предпазват децата при продължителен престой дори и върху мокър сняг.
В екипите от новата колекция за деца водния стълб достига до 10 000 мм и дишане от 10 000 грама.

ски екипи на diel за момчета

Според DIEL Sport трудно могат да се дефинират чисто момчешки и момичешки цветове. В колекция 2021/2022 виждаме момчетата както в черен панталон и червено яке, така и в червен панталон и синьо яке с космически мотиви. За момичетата – стилно черно, но с елегантни акценти от жълто и розово.

ски екипи на диел за момичета

За най-малките, дори за бебетата има два уникални дизайна. Единият – светлосин „аквариум“, а другият – „тъмносин космос“.

ски екипи на диел за най-малките
Очакваме да предложим новите дизайни 2021/2022 около средата на ноември 2021.

Автор: Калоян ИЛ