Fortnite раници и несесери

30/08/2019

Fortite раници и несесери

Близо година след като създателите на популярната игра Fortnite,  Epic Games се договориха с IMG да администрират производството на мърчандайз  и  точно за началото на учебната година 2019-2020 в България се появиха раници, несесери и канцелария с този бранд. След като от началото на годината феновете се радваха на нашите тениски, суичъри, шапки, хавлии и спални комплекти, то вече може да ходят на училище и с лицензните раници от играта.

Лицензоносителите са одобрили такива дизайни, които остават непреходни с излизането на нови и нови сезони и появата на нови скинове.  В основата на моделите им са залегнали най-полулярните Fornite танци, като разбира се ламата, символ на играта, заема централно място.

Размерите на раниците варират от 38 до 45 см. Най-малките са предназначени за предучилищна възраст или за първокласници с по-нисък ръст. Те са и с най-малък обем. Предимно имат едно голямо отделение  и един преден джоб, който може да бъде по-голям или по-малък.

Основните раниците за първокласници са с височина до 42 см., който размер е подходящ  за втори до пети клас. Все пак удобството зависи от това как растат децата и колко се издължават. Имат две самостоятелни големи отделения и един по-малък челен джоб с органайзер за учебни пособия.

Най-големи са тийнейджърските раници, който стигат до височина 45 см. Две самостоятелни отделения и голям преден джоб с органайзер.

Към раниците разбира се има несесери от същия дизайн. Танци в електрикови цветове и лами

Всички Fornite  раници се произвеждат  „меки“, обратно на концепцията при  LEGO раниците.

Вижте още >> FORTNITE раници и несесери 2020

>> Към категорията Fortnite - раници и несесери