Раници за детската градина, базирани на най-предпочитаните от децата герои

19/08/2023

ранци за детска градина за момиче santoro gorjuss и за момче super mario сред фон от канцеларски амтериали

Питали ли сте се?

Kои са най-харесваните герои от детски филми, анимационни сериали или електронни игри от момичетата и момчетата, които посещават детска градина? Тъй като предлагаме детски стоки, в това число раници за деца на възраст 3-6 години, за нас винаги е било любопитно да разберем интересите на малките момчета и момичета.

раници еднорог unicorn  за детската градина

Анкетата

Ето защо съвместно с Детските градини, през месец юли 2023 проведохме допитване на страницата на facebook профила DetskiteGradini с въпроса “Кой е любимият герой на момченцата и момиченцата, с чийто дизайн искат да са техните раници за градина?”

Получихме над 500 отговора предимно от майки на деца (предимно посещавайки детски градини) на възраст между 2 и 7 години. И еднични включвания татковци, разбита се. 


Резултатите

от анкетата могат да бъдат обобщени по следния начин:

графика с проценти от отговорите на най-харесваните герои за раници за детска градина от момичета
Най - харесваните герои от малките момичета са FROZEN, Пес Патрул (Paw Patrol) и Еднорог (Unicorn). Следват Мики и мини маус, Маша и мечокът, HARRY POTTER/ Хърмаяни, Пепа пиг, Балерина, Барби, SANTORO и др.

раници и аксесоари за детската градина FROZEN - Елза и Анна

Сред момчетата отново в челната тройка са Пес Патрул (Paw Patrol), SUPER MARIO и SPIDERMAN. След това се нареждат SONIC, BATMAN, Динозаври, MINECRAFT, футболни отбори и др.

 

 

графика с проценти от отговорите на най-харесваните герои за раници за детска градина от момчета

раници и аксесоари пес патрул / paw patrol

Любопитно


Сред отговорите се появиха и доста интересни и забавни коментари. Ето и част от тях:

М.И.:

Считам, че сред момичетата в детска градина фаворит е Скай, Елза вече не се харесва толкова. След 7г. Санторо е без конкуренция. Хармаяни също се харесва в тази възраст.

 

раници за детска градина santoro gorjuss

 

И.Р.:

Любимите герои на моя четиригодишен син по настоящем са Соник - синият таралеж и Хари Потър, за когото четем книжките с огромно желание. По-малките подражават на персонажи с причудливи сили - бързина, разтегливост, паяжина, сила, магичност и др. Всичко, което не се среща в действителността, предизвиква огромен интерес. По-големите се влияят силно от видео игри, конзоли, плейстейшъни и героите, в които се превъплъщават. Ако на детенцето се чете редовно, в съвременните книжки има много интересни герои като дракона Зог, ученикът Грегъри Хефли, малките пухкави мотове и др.

 

раници super mario за детска градина


М.А.:

Елица харесва Супер Марио и Соник, както и Крийпър от Майнкрафт, и нито едно от изброените "за момиченца"

 

раници за детска градина MINECRFAT

 

А вашето дете кои герои харесва?

Източник на данните: 
https://www.facebook.com/DetskiteGradini/posts/826471812179477

Автор: Калоян Илиев