Новите маски за лице на Crayola

03/10/2021

Crayola™ Kids Reusable Cloth Face Mask

Освен задължителна за местата, където се изисква, маската за лице трябва да е красива и да носи настроение. Трябва да е новаторска, неподражаема и удобна.


Маските за лице на Crayola, световен бранд в производството на ученически принадлежности и канцелария, идват в България в двете си основни направления:


Crayola™ Kids Reusable Cloth Face Mask  

детски маски за многократна употреба с уникален дизайн за възраст от 3 до 9 години.

Crayola™ Adults Reusable Cloth Face Mask

за тийнейджъри над 12 години, възрастни и учители (да, правилно – учители) с пастелни цветове и забавни принтове.
Всички продукти и от двете линии се предлагат в сет-пакет от 5 различни дизайна за всеки ден от учебната/ работната седмица ( тематично обединени от една линия), мрежеста торбичка за безопасно машинно пране и календар-програма за отбелязване на циклите на носене на всяка маска.

  • Защо точно 5 различни принта? За да не се объркват вече носените маски с чистите такива.

5 различни дизайна маски за лице за всеки ден

  • Защо има поставена програма-органайзер в пакета? За да се отбелязва броя на циклите, както и броя изпирания на всяка от маските.

Мрежеста торбичка в пакета за безопасно машинно пране

  • Могат ли маските да се перат в перална машина? Да, маски могат да се перат в перална машина в мрежестата торба за пране, също включена в комплекта. Маските могат да се перат в пералня машина поне 30 пъти, което се равнява на 150 дни носене (около 1 срок или 6 месеца).
  • Защо метален клипс за носа на всяка маска? Той помага на маската да персонализира формата си към лицето. Това, заедно с персонализирания 3D дизайн и регулируемите ленти за закрепване за ушите помага за намаляване на замъгляването на очилата ( за хората, които носят такива).

персонализиране и надписване на маските

  • Как се персонализират маските? Чрез надписване името на детето на етикетите върху маските и лентите.
  • Защо е добре да се вземат и ленти за маските? Заради удобство на свободните ръце в моментите, когато маската не е на лицето (при прием на храна и вода), а виси свободно на врата.

Какво още ги прави уникални? Маските Crayola продължават да забавляват. Колекциите Halloween носят маскарадния дух не само по време на католическия празник на Вси Светии

Halloween маски за лице

*Не са подходящи за деца под 3 години;
*Не са за хирургическа или промишлена употреба;
*Маските НЕ гарантират защита срещу НИКАКВО заболяване или вирус.