Как семейната компания UWEAR.bg откри услугите на euShipments

16/08/2022

партньорството на UWEAR.bg  с euShipments

UWEAR.bg

e малка, но бързо развиваща се семейна компания, която търгува с лицензни детски стоки, предимно с ученически раници, дрехи, спални комплекти и подаръци. Освен от собствения си онлайн магазин uwear.bg, продаваме и през най-известните платформи eMag, Amazon и eBay. С русенската компания euShipments се познаваме повече от две години. Взаимните ни симпатии се зародиха на събитията на eCommerceAcademy, които общия ни познат Никола Илчев периодично организира.


снимка от събитие на  eCommerceAcademy

Въпреки, че достатъчно обширно бяхме обсъждали възможното ни партньорство в областта на логистиката, ние все отклонявахме уклончиво поканите им и отлагаха старта на съвместната ни дейност. Аргументирахме се с удобството, които получавахме от настоящите си доставчици, добрите цени за куриерски услуги и т.н. Явно просто все още не беше дошло времето да заработим.

Повратната точка

И така до есента на 2021, когато на поредната ни среща отново на форум на eCommerceAcademy euShipments ни споделиха, че имат изградена полезна интерграция с eMag.bg, eMag.ro и eMag.hu за експорт на получени поръчки от маркетплейса към техен модул, основно в частта реквизити за доставка (адрес и сума за наложен платеж). Това определено ни впечатли и в средата на ноември 2021, когато при нас сезонно обема на поръчки се увеличва, изпробвахме за първи път функционалността за eMag за която ни говориха. И така в рамките на няколко дни само броят а товарителниците, които създадохме в технич модул буквално експлоатира. Така ние влязохме сред техните клиенти с летящ старт.


снимка от събитие на  eCommerceAcademy

Развитието на партньорството

Няколко месеца по-късно на пролетното издание 2022 на eCommerceAcademy нашият колега Калоян Илиев споделя: „Не знам как бихме се справили с настоящия ни личен състав при подготовката на огромното количество коледни пратки, ако не беше тази страхотна функционалност на euShipments за еМаг“.
По настоящем изпращаме с тях всички пратки за пазарите си в Румъния, Унгария и Германия.


Растем заедно.