Клевър Бук - ново партньорство за Новата година

02/01/2021

Беше едно отлагано партньорство, за което дълго време не бяхме готови. Сътрудничество, което дойде съвсем органично и натурално след преместването на офиса и склада ни на ново място: борса Булси, Дружба 1, София, дни преди края на 2020. Партньорство, което ни допълва в желанието ни да предлагаме качествени, оригинални, лицензни стоки за деца с висока принадена стойност.
Самите Клевър Бук казват за продуктите си: „…докато учителите говорят за концентрация, фина моторика, четене и смятане, то децата ни искат просто да играят, да изследват света около тях.“ Издателството предлага карти и книжки, които разказват прекрасни и смешни истории, и канят децата да участват в приключения, като едновременно с това развиват ума и завладяват сърцето им.

Мая с трите деца


С Мая Бобева-Атанасова, една от основателките на издателството, сме състуденти от Стопанската Академия в Свищов. От тогава сме близки приятели. Наблюдавал съм създаването на издателство Клевър Бук и неговото развитие при всичките тези вече 10 години. Мая има три деца. С най –голямото от тях, сина ѝ Марти е свързана историята на създаването на първите им карти и началото на бизнеса. По време на пътуванията на семейството с автомобил малкият Марти скучае и досажда на родителите, като неспирно задава познатите на всеки от нас въпроси „ Колко още остава?“ и „Кога ще стигнем?“. Припомням, че по това време децата не разполагат с мобилни телефони и таблети, с неограничен интернет, и скуката им е чест спътник по време на по-дългите пътувания. И така родителите на Марти се опитват да го забавляват по всякакъв начин докато накрая Мая не създава забавни детски карти за многократна употреба с пъзели и загадки, които се решават с лесно изтриващ се маркер. След това темите на картите бързо се мултиплицират и поставят началото на един много успешен и разпознаваем продукт на нашия пазар. В момента почти няма родител, който да не ги познава.

Картите и книжките на Клевър Бук все още занимават пътуващите деца

Тази история не претендира за абсолютна достоверност, но доста логично обяснява успеха на картите и книжките на издателство „Клевър Бук“. Продукти, които задоволяват множество потребности както на родителите, така и на децата им.
Радваме се, че те са част от нашето портфолио. За нас е удоволствие да ги предлагаме на нашите клиенти. 

Може да ги разгледате >> тук

Автор: Калоян Илиев