Безплатна доставка до автомати на Еконт и Спиди

16/03/2020

Автоматичните пощенски станции на Еконт и Спиди

Уважаеми клиенти,


Епидемията от COVID-19 е вече в нашата страна. От няколко дни е обявено Извънредно положение. Как всички ние да продължим да правим това, в което сме най-добри, без да застрашаваме здравето на околните? Като бъдем отговорни в поведението и контактите си с другите хора.
Съветваме нашите клиенти, когато и където е възможно, да използват услугите на Смарт куриерите на „Спиди“ и „Еконт“. Автоматичните пощенски станции на двете големи фирми правят възможно получаването на куриерски пратки по всяко време на денонощието без да се чака на опашка в близост от други клиенти и при използването безналично плащане, чрез банкова карта.
В подкрепа на тази наша препоръка, за периода от 16.03.2020 до 29.03.2020 обявяваме безплатна доставка, независимо от размера на поръчката до всяка от автоматичните станции на куриерите Спиди и Еконт. Моля при подаване на поръчка да упоменавате желания от вас автомат на една от двете куриерски фирми в полето със забележки.


Списък на автоматите на Еконт може да намерите > тук
Списък на автоматите на Спиди може да намерите > тук
Ние продължаваме да доставяме продаваните от нас стоки на територията на цялата страна съгласно познатите ви условия за доставки и плащане описани в нашия сайт. В последните дни ставаме свидетели на изявления на всички куриери в България, че са предприели мерки и правят всички възможно да гарантират здравето на всички при получаване на куриерските пратки в техните офиси или на адрес на клиентите.
Бъдете здрави и се пазете!
Екипът на UWEAR.bg