Яке JENAY 678 многоцветен

Изчерпан
SKU
18266_320
LEGO® Tec зимно яке за момичета

LEGO® Tec зимно ски яке, серия Зима

Изключително LEGO® Tec ски яке за момичета. Якето е изработено от меки и разтегливи материали, които осигуряват свобода на движението на децата. Вложени са най-добрите материали за изработката на ски екипировката. Перфектно решение за всички стилове при ски спусканията и дисциплините.

LEGO® Tec зимното е яке е 100% въздухонепроницаемо, дишащо и с висока водоплътност. Мембраните са с водонеппропускливост от невероятните 10000 мм воден стълб. Всички шевове са подсигурени със специална вътрешна лента за допълнителна водоустойчивост.

Вложена е мека поларена подплата във вътрешността на качулката, зоната на шията и брадичката, както и при джобовете.

Осигурена изолация от 100% полиестерна подплата, която запазва телесната топлина на детето. Ръкавите завършват с мек маншет с дупка за палеца. Ширината на долната част на ръкавите се регулира с велкро самозалепваща лента в областта на китките.

Единствената по рода си катарама за системно закрепване към LEGO® Tec ръкавици, която предотвратява загубването на ръкавиците и предпазва от инциденти, при заклещване им от вратата на кола, седалка на лифт, и т.н.

Противоснежна бариера с ластик и „тик –так“ закопчалки в дъното на якето която предпазва от навлизане на сняг.

Джоб за ски карта на ръкава със скрит цип. Вътрешен джоб за мобилен телефон с процеп за кабел на слушалките. Вътрешен джоб за ски очила. Платнен етикет за написване на имената на детето. 3М светлоотразителни ленти.

Всички продукти на LEGO® Tec са произведени без използването на вредни химикали, според действащото законодателство на ЕС (REACH) и са тествани от Bureau Veritas.

Състав:

100% полиестер, вълна, мембрана 10 000 мм воден стълб

Поддръжка:

За подходящата грижа за този продукт, моля следвайте инструкциите, посочени на етикета!

 

>> Повече за LEGO® Tec ски екипировката научете тук.

Повече информация
Цвят Многоцветен
Оставете вашето мнение
Оценявате:Яке JENAY 678 многоцветен
Вашата оценка