Ученическа раница LEGO Ninjago Jay Explorer

189,00 лв.
Изчерпан
SKU
20054-1706

Ученическа раница LEGO Ninjago Jay Explorer

Paниците LEGO NINJAGO Jay oт cepиятa Explorer Schoolbag са подходящи както за първокласници, така и за по-големи ученици.

Изключително стилна и елегантна раница. Светлоотразителни полета, пришити във форма на латинската буква “V” на лицевите и странични панели, както и на презрамките, чиято основна цел е да направят видимо вашето дете, дори и в тъмната част на денонощието. 

Предимствата се състоят в ергономичния твърд и вентилиран гръб от дишаща материя и меки презрамки със здрави катарами. Закопчаването е под гърдите и на кръста, за максимално разпределение на тежестта (ако раницата се препълни и стане много тежка). Две нива на регулиране на раницата във височина и ъгъл, спрямо гърба. Удобна егрономична ръкохватка в черен цвят.

Традиционният мрежест джоб за вода от едната страна е допълнен с плътен джоб за плодове или сандвичи от другата. Материята е водоотблъскваща и не се цапа лесно. Циповете са много стабилни. Дъното е подсилено с пластмасови шипове за изключителна износоустойчивост и стабилност. Закопчаването на капака е посредством масивна и много удобна катарама. В капака са обособени едно мрежесто отделение за моливи и прозрачен джоб със срочната програма. Пространството е оформено с едно голямо отделение и няколко по-малки прегради за учебни пособия (формат A4). Допълнително вътрешен ластик може да прикрепва още материали за училище. Интегриран вътрешен ключодържател (само ринг, без LEGO фигурка). Вътрешен малък джоб за LEGO несесер. Външен термо преден джоб за съхранение на топла храна.

Материал: Полиестер

Размери височина 41 см, ширина 28 см и дълбочина 22 см, тегло 1130 грама и обем от 24 литра

Подходяща за деца над 6 години

Повече информация
Цвят Син
Оставете вашето мнение
Оценявате:Ученическа раница LEGO Ninjago Jay Explorer
Вашата оценка