Вижте новата Pixie Crew колекция

Ученическа раница LEGO NINJAGO Team Ninja 2019 Explorer сет

259,00 лв.
Изчерпан
SKU
20094-1809-A
Ученическа раница LEGO NINJAGO Team Ninja 2019 Explorer сет

Paниците LEGO NINJAGO Team Ninja 2019 oт cepиятa Explorer Schoolbag са подходящи както за първокласници, така и за по-големи ученици.

Изключително стилна и елегантна раница. Принтовете на всички нинджи ще са може би най-важни за бъдещите собственици на раниците. Но вас те ще очароват с елегантните си светлоотразителни полета. Те са пришити във форма на латинската буква V на лицевите и странични панели, както и на презрамките, чиято основна цел е да направят видимо вашето дете, дори и в тъмната част на денонощието, когато се налага да бъде в близост до автомобили. 

Предимствата се състоят в ергономичния твърд и вентилиран гръб от дишаща материя и меки презрамки със здрави катарами. Закопчаването е под гърдите и на кръста, за максимално разпределение на тежестта (ако раницата се препълни и стане много тежка). Две нива на регулиране на раницата във височина и ъгъл, спрямо гърба. Удобна егрономична ръкохватка в черен цвят.

Традиционният мрежест джоб за вода от едната страна е допълнен с плътен джоб за плодове или сандвичи от другата. Материята е водоотблъскваща и не се цапа лесно. Циповете са много стабилни. Дъното е подсилено с пластмасови шипове за изключителна износоустойчивост и стабилност. Закопчаването на капака е посредством масивна и много удобна катарама. В капака са обособени едно мрежесто отделение за моливи и прозрачен джоб със срочната програма. Пространството е оформено с едно голямо отделение и няколко по-малки прегради за учебни пособия (формат A4). Допълнително вътрешен ластик може да прикрепва още материали за училище. Интегриран вътрешен ключодържател (само ринг, без LEGO фигурка). Вътрешен малък джоб за LEGO несесер. Външен термо преден джоб за съхранение на топла храна.

Материал: Полиестер

Koмплeктът включвa:

+ Учeничecкa paницa с размери височина 41 см, ширина 28 см и дълбочина 20 см, тегло 1130 грама и обем от 18 литра

Торба LEGO NINJAGO Team Ninja 2019 за отделяне на спортен екип от останалите принадлежности, която може да се носи като отделна раница - затваряне на обема, чрез изтеглящи се връзки. Качествен промазан твърд материал. Ниско тегло - 100 грама/8 литра. Размери: 30 х 41 х 1 см.

Ученически несесер LEGO Ninjago Team Ninja 2019 със съдържание - предлага се със следния състав: 10 бр. по-тънки цветни молива - оранжев, червен, лилав, зелен, син, розов, сив, бежов, черен, кафяв; 4 бр. по-дебели молива в основните цветове - жълт, зелен, тъмно син и червен; 2 бр. черни моливи за писане; 1 бр. гумичка; 1 бр. острилка с 2 разделения - за острене на тънки и дебели моливи; 1 бр. линия; 1 бр. триъгълник; Размери: височина 20 см, ширина -14 см. и дълбочина 4 см. Интегрирана седмична програма.

Подходяща за деца над 6 години

Още раници за истински фенове >> тук

Повече информация
Цвят Черен
Оставете вашето мнение
Оценявате:Ученическа раница LEGO NINJAGO Team Ninja 2019 Explorer сет
Вашата оценка