Нови LEGO филми?

  • Прочетено 1559 пъти

 

Договорът на филмовото студио Warner Bros изтече през есента на 2019г. и LEGO се оглеждат за нов партньор в областта на анимацията. Universal Pictures преговаря с LEGO за изключително партньорство при производството на нова порция продукции, базирани на темите от популярната марка конструктори.

Все още не е ясно какво ще последва след “The Lego Movie”, “The Lego Batman Movie” , The Lego Ninjago Movie” и “The Lego Movie 2“, донесли милионни приходи на Warner Bros, но Датската компания за играчки няма да спира да търси печеливши филмови проекти, с които да насърчава интереса на децата към собствения си бранд. Все още остава неясно дали ще се търси ново съдържание, както беше при “The Lego Movie” или ще се експлоатира позната вече LEGO тема, като например “Jurassic World”, за което все повече се говори. Предстои да видим.

Припомняме, че LEGO Group със своите специализирани магазини за тухлички, тематични паркове „LEGO Land“ и успешни партньорства се превърна в компанията за играчки с  най-големи приходи за  2015. Създаването на нови и нови теми, базирани на изключително популярни и успешни детски лицензи помага на групата да продължава да увеличава свята печалба до 5.5 милярда долара през  2018. Това ни кара да смятаме, че предстоящите LEGO базирани анимации ще бъдат стъпка в правилната посока.  

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account