Вижте новата ни колекция Маски

Ученическа раница LEGO Cupcake – Easy сет

209,00 лв.
Изчерпан
SKU
20015-1711
Ученическа раница LEGO Friends Cupcake – Easy сет

Paниците LEGO Friends Cupcake розова oт cepиятa Easy School bag са подходящи както за първокласници, така и за по-големи ученици.

Невероятно стилна и елегантна раница. Принтове на момичетата от LEGO Friends вселената и на кейкове са запленяващи и със сигурност ще очароват бъдещите собственици на раницата. Но вас тя ще ви привлече с елегантно оформеният си капак с кант под формата на латинската буква U. Ще се чувствате спокойни, заради множеството светлоотразителни полета, чиято основна цел е да направят видимо вашето дете, дори и в тъмната част на денонощието, когато се налага да бъде в близост до автомобили.

Предимствата на модела се състоят в ергономичния твърд и вентилиран гръб, и меки презрамки със здрави катарами, чието закопчаване е под гърдите.  Два мрежести странични джобове за вода. Материята е водоотблъскваща и не се цапа лесно. Дъното е подсилено с пластмасови шипове за изключителна износоустойчивост и стабилност. Закопчаването на капака е посредством масивна и много удобна катарама. Пришита учебна прогрома на капака в прозрачен джоб. Пространството е оформено с едно голямо отделение и по-малка преграда за учебни пособия (формат A4). Интегриран вътрешен ключодържател (само ринг, без LEGO фигурка). Външен преден джоб може да съхранява училищен несесер или други дребни аксесоари. LEGO етикет за вписване на името на детето. Вътрешен хастар на LEGO тухлички. Елегантна ръкохватка.

Материал: Полиестер

Koмплeктът включвa:

+ Учeничecкa paницa с размери височина 41 см, ширина 30 см и дълбочина 21 см, тегло 790 грама и обем от 18 литра.

Торба LEGO Friends Cupcake за отделяне на спортен екип от останалите принадлежности, която може да се носи като отделна раница - затваряне на обема, чрез изтеглящи се връзки. Качествен промазан твърд материал. Ниско тегло - 100 грама/8 литра. Размери: 29 х 39 х 1 см.

Ученически несесер LEGO Friends Cupcake със съдържание - предлага се със следния състав: 10 бр. по-тънки цветни молива - оранжев, червен, лилав, зелен, син, розов, сив, бежов, черен, кафяв; 4 бр. по-дебели молива в основните цветове - жълт, зелен, тъмно син и червен; 2 бр. черни моливи за писане; 1 бр. гумичка; 1 бр. острилка с 2 разделения - за острене на тънки и дебели моливи; 1 бр. линия; 1 бр. триъгълник; Размери: височина 20 см, ширина -14 см. и дълбочина 4 см. Интегрирана седмична програма.

Подходяща за деца над 6 години

Още раници за истински фенове >> тук

Повече информация
Цвят розов
Оставете вашето мнение
Оценявате:Ученическа раница LEGO Cupcake – Easy сет
Вашата оценка