17147_657_1 17147_657_2 17147_657_3 17147_657_4

ЯКЕ JACKIE 676

Продажна цена 79,50 лв
намалено с 50% от 159,00 лв
Наръчник за размери
Яке за момичета

Описание на продукта

Изумително „LEGO Tec“ трицветно ски яке за момичета.  Пази топли и сухи момичетата ви през цялата зима.  За производството му са използвани само най – добрите материали. Якето е  100% въздухонепроницаемо, дишащо и с висока водоплътност. Вложените мембрани са с водонеппропускливост от 8000 мм воден стълб. Всички шевове са подсигурени със специална вътрешна лента за допълнителна водоустойчивост. Еластично на гърба, за подчертаване на момичешката фигура. Мека подплата в областта на качулката, около врата и брадичката и в джобовете. Изолационна 100% полиестерна подплата, за да запази децата топли. Качулката е прикрепена към якето, чрез лента с „тик –так“ закопчалки. Лесно и удобно качулката може да се сваля. . Катарама за закрепване към „LEGO Tec“ ръкавици, която предотвратява загубването на ръкавиците и  предпазва от инциденти, при заклещване им от вратата на кола, седалка на лифт, и т.н. Регулируема ширина на долната част на якето. Джобове за лифт карта и за телефон. 3М светлоотразителни ленти. Вътрешен етикет за надписване името на детето.

Всички продукти на LEGO Tec са произведени без използването на вредни химикали според действащото законодателство на ЕС (REACH) и са тествани от Bureau Veritas.

Състав:

100% найлон, мембрана 8000 мм воден стълб

 Поддръжка:

За подходящата грижа за този продукт, моля следвайте инструкциите, посочени на етикета!

 

 

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account