Какво се случва с Fortnite?

  • Прочетено 3105 пъти

Какво се случва с Fortnite?

Един въпрос от вчера тревожи милионите фенове на електронната игра Fortnite? Какво всъщност се случва с играта.

След като вчера арената на Fortnite беше ударен от астероид, изчезна напълно и беше заменена от огромна черна дупка. Напълно невъзможно е да се играе сега. Така създателите на играта са решили да отбележат  края на 10 сезон на Fortnite и вероятно началото на сезон 11.

Какво се случи вчера на 13.10.2019?

Fortnite е унищожен - а на негово място е просто голяма черна дупка. Всичко е обвито в мистерия.

Разработчиците Epic Games отдавна анонсираха събитие, наречено „The End“, което ще дойде на 13 октомври. В допълнение голям часовник отброяваше на обратно и засилваше усещането, че идва нещо голямо, когато бъде достигната нулата . И то се случи. Играчите, които бяха вътре видяха буря от падащи астероиди, които унищожиха играта - след това те попаднаха в черна дупка, която замени цялата вселена. В унисон на това от Epic изтриха  социалните си канали и ги замениха с жив поток на черната дупка.

Ще се върне ли Fortnite?

Почти сигурно ще се върне. Epic прави огромни пари от Fortnite и би било много необичайно разработчиците да изоставят тази златна мина. Най-вероятно  след всичко това ще дойде сезон 11 или каквото Epic реши да назове за следващата порция от играта. Но не знаем кога, как или с какви промени. Може да се върне и в съвсем различна форма - може би например със съвсем различна карта.

Има ли някакви предположения какво ще се случи след това? От дупката започнаха да излизат числа. Какво означават, обаче никой все още не може да разгадае.

Ние вярваме, че  играта  ще се завърне с гръм и трясък за да донесе неповторимо усещане на своите фенове.

До тогава не спирайте да търсите утеха в нашите предложения за Fortnite мърчандайз  тук >>

 

Текстът е от Independent

Свързани статии

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account