LEGO Ninjago възглавнички

  • Прочетено 1075 пъти

В началото на тази година бяхме на изложение за домашен текстил Heimtextil във Франкфурт, Германия, за да разгледаме новите колекции на LEGO спални комплекти, представени от наши партньори. Направи ни впечатление, че в Западна и Централна Европа оставят леглата на децата със спалните завивки, облечени в чаршафи без да ги завиват с шалтета, както често е при нас. Това е и причината там да се използват толкова пищни и красиви детски комплекти за легла, обикновено с популярни анимационни герои, който остават видими по цял ден.

Ние една година вече предлагаме на нашите клиенти оригиналните, лицензни спални комплекти LEGO Ninjago, LEGO Friends, Minecraft, Калинката и котаракът, и други. И докато за тях много често получаваме положителна обратна връзка от доволните ни клиенти, то сега искаме да ви представим декоративните възглавнички LEGO Ninjago, които си остават „скрито“ бижу. Навярно продуктовите изображение на чаршафите са достатъчно основание за да могат клиентите да вземат решение за тяхната поръчка. Възглавничките тихо се усмихват и не говорят сами за себе си. Ето защо искаме да ви ги нахвалим.

Да, точно това им е работата на тях да стоят свободно върху детското легло, покрито с шалте, да се търкалят по килима или да ни помагат да се подпираме с тях на стената. Да са навсякъде, да ги виждаме. Много са ни шарени, много са приказни. Героите на Ninjago сякаш оживяват от тях. Материята им е приятно грапава, (а не лъскава), което не личи достатъчно от снимките им и е много удобна на допир.Здрави са и с тях може да се играе в забавна битка с възглавници, без никаква опасност от поражения, защото са изключително леки и меки. Те не са предназначени за нощен сън, облечени в калъфки. Те са декоративни- за украса и най-вече за игра. Заради състава им 100% полиестер могат лесно да се изперат в перална машина без никакви поражения, в случай, че са замърсени.  Размерът им 40/40 см. е много удобен за децата да си полягват или да се подпират лежерно на тях през деня.

Провокирахме ли интереса ви? Надяваме се. Остава само да ги пробвате.

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account