Бъди Лего Нинджаго

  • Прочетено 2503 пъти

Зашеметяващи плакати на героите от LEGO Ninjago The Movie се появиха само преди дни с цел да подгреят феновете за предстоящата премиера на филма на 22 септември тази година.

За родителите които все още не познават в детайли главните герои от сагата (даже и личността на един зъл Лорд) и трябва да водят децата на кино, точно сега е моментът да ги научат. Всичко се върти около Лойд Гармадон, озвучаван от Дейв Франко.

Именно той, известният на децата още като зелената нинджа трябва да се сражава с четириръкия си баща Лорд (не го бъркайте с Лойд) Гармадон, за да му попречи да завладее и управлява Нинджаго Сити.  Това противопоставяне прилича малко на Люк и Дарт Вейдър, но ще бъде представено по доста по забавен начин, сравнено с драматичната сага Междузвездни Войни.

И да, Лойд няма да бъде сам в тази битка, а ще разчита на приятелите си- другите нинджи, всеки от който владее силата на един земен елемент и управлява уникално превозно средство.

В звездният екип се включват още: Ния, водната нинджа (Аби Джейкъбсън),

Кол, нинджата на земята ( Фред Армисън),

Джей, светкавичната нинджа ( Кумаил Нанжиани),

Кай, нинджата на огъня (Майкъл Пеня) и

Зейн - повелителят на леда ( Зак Уддс).

Техният наставник е майстор Ву, озвучаван от феноменалният Джеки Чан.

И също така Коко, майката на Лойд, бившата госпожа Гармадон (Оливия Мън).

 

Идейната линия на създателите на поредицата плакати е да подпомогнат опознаването на всеки един от героите с неговата отличителна черта и позиционирането му в сюжетната линия на предстоящият филм. Образите на нинджите са изградени по нов начин и са напълно различни в сравнение с техниките, използвани във филмите „ЛЕГО“ и „ЛЕГО БАТМАН“, където всичко е направено от прословутите лего тухлички. „LEGO Ninjago The Movie се доближава до истинския свят, както никой от предшествениците му до сега“ – споделя режисьорът Чарли Бийн.

>> Виж още LEGO NINJAGO филмът

Ние очакваме очакваме филмът с огромно нетърпение. И вече шием костюмите за премиерата… А вие?

Информацията е от USA TODAY

>> Към нашите предложение от LEGO Ninjago (тениски, бански, шапки, чаршафи, часовници, раници и кутии за  храна)

Kaloyan Iliev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eleifend eleifend adipiscing. Quisque purus tellus, volutpat ut luctus eu, egestas quis nibh. In molestie dignissim lacinia. Sed eleifend nunc neque, sed accumsan sapien auctor non. Mauris convallis, purus ut fringilla aliquam, justo ipsum pellentesque nibh, sit amet lobortis...

Website: www.gavick.com

Log in or create an account