LEGO Ninjago филмът

  • Прочетено 4400 пъти

Лего Батман е вече по кината, но компаниите LEGO и Warner Animation Group вече бързат към следващият хит от серията Лего филми. Съвсем новият трейлър на „The LEGO Ninjago Movie” вече може да се гледа и определено е много обещаващ.

Филмът се фокусира към Нинджаго линията и разказва историята на Лойд Зелената нинджа, който трябва да обедини усилията си с другите Ninjago войни, водени от Учителя Ву, за да победят злите сили, предвождани от Гармадон, който се оказва и баща на Лойд. Отново ще чуем онези характерни тънки хумористични подмятания в стил Лего Батман и Лего Филмът, които правят този детски филм предпочитан и от възрастните.

Въпреки, че Батман е многото по-популярен бранд, то многото конструктори Лего Нинджаго и десетките епизоди на телевизионния сериал посветен на нинджите, владеещи завихрянето Спинджицу ще накарат милиони деца по света да тръпнат в очакване до 22 септември, когато е и премиерата на филма.

>>Виж още Бъди Лего Нинджаго

Героите са озвучени от много известни имена, сред които Дейв Франко (Лойд), Джеки Чан (Учителят Ву), Джъстин Теру (Лорд Гармадон) и много други.

Информацията е от Тheverge

 

>>А тениските от тук

>>Чаршафи LEGO Ninjago

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account